Results 1 to 15 of 15

Thread: De maine, va scriu in tziganeste

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default De maine, va scriu in tziganeste

Am ajuns la aceasta concluzie. Daca stau bine si in acelasi timp incerc sa examinez, tot nimic nu inteleg. Intr-un forum cu specific roman, gasesc inca, in acest minunat secol, romani de drept, care nu stiu sa scrie romaneste. Eu roman get beget fac toate eforturile posibile sa-i inteleg, dar nimic. Culmea este ca acesti presupusi mai si incearca in limba lor desarta sa te inhibeze cu dreptatile lor. Mai au si tupeu sa scrie ca nu ma inteleg. Pai cum sa ma intelegi omule atata timp cat tu nu esti in stare sa scrii romaneste?

Dau ca exemplu acest post:
    http://www.sateliti.info/showpost.ph...25&postcount=9

Nu stiu si nici nu doresc sa scriu ceva despre modul descriminatoriu folosit. Asta in prima faza.
    Last edited by le099; 23-07-10 at 02:37.

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai.... hai sa-ti explic eu!

Matale, LE(100-1), nu intelegeti ca in acest forum se respecta dreptul la opinie si chiar daca ai o idee mai deosebita de ceilalti "forumisti" esti ascultat si chiar analizat ....."poate are dreptate" omul???!!!
    Dar se pare ca, dumneavoastra, domnule le0(zero)99 nu a-ti parcurs deloc regulamentul acestui forum deci nu cunoasteti ca, regula 16 din acest regulament suna asa:
    16. Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului.
    Colegii mei te-au tolerat in limita bunului simt, fiecare in parte, pentru fiecare post pe care l-ai facut, aici pe acest forum. Si fiecare dintre ei, au fost pana la urma nemultumiti ca ti-au acordat acea "prezumtie de nevinovatie"....pentru ca dumneata in mod constant ai incercat sa creezi o atmosfera in care erai superior... iar ceilalti inferiori. Lucru injositor cateodata...pentru unii. Daca cineva si-a permis stilul asta de adresare .....probabil erau "cunoscuti" si-si permiteau intre ei asa ceva.
    Eu nu cred ca te-ai tras de sireturi cu @
    laleauaneagra ca sa-l dai exemplu in postul tau (tendentios dealtfel).
    In urma acestor fapte EU i-ti acord BAN de 30 de zile incepand de maine( 23.07.2010) de la ora 12**.
    Sper ca observi, ca nu-ti aplic pe loc aceasta sanctiune .....tocmai pentru ca avem respect pentru UTILIZATORII acestui forum si ai dreptul la replica.

PS: Combate-ma si la limba Romana, daca vrei. Pot sa-ti traduc orice, de e nevoie...!
    APROPÓ(vezi ca e link) : Roman , Romaneste sau "Roman get beget"....se scriu cu litera mare........IN LIMBA ROMANA!
    Posibil, in tiganeste sa se scrie, din cauza unei tente rautacioase cu litera mica.
    Editare tarzie
    Chinezii au mai multe proverbe, unul dintre acestea fiind:
    -Cu omul, se indreaptă omul.
    Nu incercati sa obstruiti, ca mai exista si cel cu inamicul care zice:
    Aseazate la malul raului si ai sa vazi ca mai inainte sau dupa va trece si cadavrul inamicului tau.

Ce inseamna "sa obstruiti" ca eu, serios daca stiu....????
    Aseaza-te...asta am inteles dupa un pic de efort.
    Deci vezi, ca n-ar trebui sa ridici piatra????!!! ......ca, nici tu nu esti fara de pacat.
    Poate vazi(.....)Vezi dupa o traducere preliminara, intr-un final ca nu esti chiar asa de superior NOUA!!!
    Sursa
    Last edited by yky; 23-07-10 at 05:00.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

@le099

Facem sectiunea "tiganeasca" si scrii acolo, o problema va fi cu moderarea.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

E simplu - facem un stabor tiganesc si alegem Bulibasa .

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default fara nici o legatura cu subiectul..

Este adevarat ca nivelul de cunoastere a limbii romane si a gramaticii acesteia este in scadere in ultimii ani, vezi cum scriu romanii pe bloguri, aici si aiurea, deci draga le099 trebuie sa te obisnuiesti. Pana la urma asta e un forum dedicat celor pasionati intr-ale satelitilor.
    @yky e adevarat ca am facut scoala cu ceva ani in urma, dar eu unul stiam ca roman, romaneste se scriu cu litera mica in limba romana. Romania se scrie cu litera mare. Ca nu e limba engleza. Dar poate nu mai sunt eu la zi cu gramatica....
    Si inca ceva, vezi ca mai ai ceva greseli gramaticale. vezi "a-ti parcurs", "i-ti acord" Deci, oricine greseste. Dar la naiba, le099, eu inteleg ce zice yky... doar nu vrei sa tiganim si forumul asta?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mihaitzu View Post
    eu unul stiam ca roman, romaneste se scriu cu litera mica in limba romana. Romania se scrie cu litera mare. Ca nu e limba engleza.
    Corect !!!
    Si inca ceva, vezi ca mai ai ceva greseli gramaticale. vezi "a-ti parcurs", "i-ti acord" Deci, oricine greseste.
    Se pare ca unor moderatori le lipseste tasta "-" Or fi avand ei ceva tastaturi mai speciale. Sunt de acord ca oricine greseste, dar nu repetat si voit.

P.S. http://www.gugle.illegal.ro/
    Last edited by vms; 23-07-10 at 11:07.
    0.8FE, HH Optibox DM2400 (75E - 45W), DM500S, FocusSat

Standard RSP member cipryDXfeed's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by le099 View Post
    Am ajuns la aceasta concluzie. Daca stau bine si in acelasi timp incerc sa examinez, tot nimic nu inteleg. Intr-un forum cu specific roman, gasesc inca, in acest minunat secol, romani de drept, care nu stiu sa scrie romaneste. Eu roman get beget fac toate eforturile posibile sa-i inteleg, dar nimic. Culmea este ca acesti presupusi mai si incearca in limba lor desarta sa te inhibeze cu dreptatile lor. Mai au si tupeu sa scrie ca nu ma inteleg. Pai cum sa ma intelegi omule atata timp cat tu nu esti in stare sa scrii romaneste?

Dau ca exemplu acest post:
    http://www.sateliti.info/showpost.ph...25&postcount=9

Nu stiu si nici nu doresc sa scriu ceva despre modul descriminatoriu folosit. Asta in prima faza.
    Draga @le099 aici este un forum despre sateliti si trebuie sa venim cu idei doar din domeniul satelitar asa ca ce scrii tu... pierzi timpul degeaba.
    Numai bine!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Topic tip flame,parca s-a mai discutat de o mie de ori ca suntem pe un forum tehnic si multi dintre noi sunt emigranti (am inteles ca pentru unii si asta ar fi ceva rusinos sau ceva rau) sau avem o varsta inaintata astfel incat am uitat si gramatica invatata de copii nostrii,fara sa mai zic despre schimbarile gramaticale de dupa revolutie.
    S-a spus clar:scrieti inteligibil si atat,daca aveti chef de certuri si atacuri pe teme gramaticale cautati un forum care trateaza aceste probleme.
    S-ar putea purta discutii si despre gramatica limbii romane la offtopic,dar acestea de obicei s-au transformat (dupa cum se vede si mai sus) doar in atacuri ale unor useri impotriva altora,chiar si prin sectiunile tehnice.Deci daca aveti chef de discutii de acest gen va sfatuiesc sa folositi google http://www.google.ro/#hl=ro&source=h...9e2cbb372fd3ef si succes la inscrieri.Aici fiecare scrie cum stie/poate atat timp cat se intelege,nu foloseste limbaj tip mirc sau nu scrie la misto.Sunt mai importante detaliile tehnice si sa ne ajutam decat o cratima,o virgula sau o litera mare/mica.
    Cateodata am impresia ca va plictisiti si cautati cearta din nimic.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Baiatul asta,leo,cred ca se simte saracul nebagat in seama,si se tot baga singur in seama,tot deschide pe topicuri,cred ca se simte bine sa fie centrul atentiei.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

bine dragul meu coleg,am mai specificat intr un post faptul ca vrei sa devi erou sau victima ce a ce vad ca insisti foarte mult,esti foarte activ pe tema de scandal
    am mai specificat un lucru,ca urasc oamenii care pe forumuri asemanatoare si nu numai se leaga de scrisul asta gramatical,pai dragi mei eu de obicei cand scriu gandurile imi vin pe moment si le tastez inopinant,asta nu denota faptul ca nu stiu scriu romaneste
    se numeste CIORNA,ce a ce si scriitori o fac iar pe urma isi editeaza lucrarea,sant ganduri asternute pe moment si nu am intentia ca sa mai stau sa scriu gramatical,eu nu sant scriitor si nici nu am timp sa ti fac tie pe plac sau altora de a scrie gramatical,E CLAR,AI INTELES IDEEA?
    nu agreez oamenii care i ataca pe altii pe aceasta tema
    daca as avea un blog alta ar fi situatia,acolo esti obligat sa scri corect daca vrei sa fi apreciat ca si persoana
    eu sant un user virtual pe internet si nu imi pasa de scrisu gramatical insa am bun simt si respect ce a ce pot zice cu mana pe inima ca 80 la suta nu il au,un ex esti TU
    am sa fac si o sectiune tiganeasca si @zildan nu e nici o problema am sa o moderez eu
    crede ma dragul meu ca poate scoala am mai multa ca tine si chir de nu o fi am o scoala a vieti pe care multi nu o au,dar ma repet,mi se freaca mi e de scrisul gramatical si implicit de parerea unoara asupra acestui aspect
    dragul meu iubit,ca pot sa ti spun asa,fiind ca deja avem o legatura aparte,cel putin eu asa simt in sufletu meu,daca te mai legi de scrisu l meu eu te bag respectuos si frumos undeva.........poti aduce alte critici la adresa mea,faptul ca sant un habarnist in domeniu sau mai stiu eu ce si poate ca astfel de lucruri am sa ti permit insa aceasta analiza gramaticala a ta nu ti o permit
    PLUS FAPTUL CA BATI APROPOUL SI FACI REFERIRE LA ETNIA SI ORIGINILE MELE TIGANESTI,ce a ce ma face din nou sa te bag UNDEVA........
    tu ai idee cate pm si mess uri am primit de la useri care se simt jigniti de asa zisele tale opinii care le ai asternut pe forum???????normal incalcand regulamentul iar eu ca un bou,habarnist,tigan si afon gramatical am tacut din gura si am inghitit galusca,de ce?ptr unu ca tine??ce pierdere ai fi tu pentru forum daca ai pleca?????iti raspund tot eu,NICIUNAAAAAAA
    EU AM FOST BANAT PE RDI DOAR CA AVEAM USERU LALEAUANEAGRA,ingelegi matale,dar aici pot veni toate veniturile sa si spuna parerea si sa jigneasca atat stafu si useri ca deh unde dracu e democratia

in fine hai ca nu sant Eminescu sa scriu poezii
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

‡ivel laćhes, xal !
    0.8FE, HH Optibox DM2400 (75E - 45W), DM500S, FocusSat

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

http://www.buybooks.ro/ghid-conversa...-rrom-tig.html
    recomand, pentru a nu rămane in urmă cu noutățile. nu cred că acoperă tot lexicul imprecativ, dar trebuie incercat. poate face cineva un review first hand...

Standard RSP member milumil's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Inchis.Nu mai deschideti subiecte dinastea ca duc doar la scandal inutil.Au mai fost inchise cateva pana acum si vad ca tot degeaba,de acum incolo le inchid fara alte comentarii.
    :

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by badeaghio View Post
    http://www.buybooks.ro/ghid-conversa...-rrom-tig.html
    recomand, pentru a nu rămane in urmă cu noutățile. nu cred că acoperă tot lexicul imprecativ, dar trebuie incercat. poate face cineva un review first hand...
    ia sa fiu si eu rautacios,e primul topic in care ma leg de vreun user pe tema gramaticala,deci deja rod o piatra si posibil sa raman si fara dinti,pe langa faptul ca sant afoncate iti ofera viata asta

scriu cu litera mare ptr ca tip si sant nervos de greseala pe care ai facut o

DUPA PUNCT SE INCEPE CU LITERA MAREEEEEEEEEEEEE

asta asa la o analiza sumara
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K