Pai.... hai sa-ti explic eu!
Matale, LE(100-1), nu intelegeti ca in acest forum se respecta dreptul la opinie si chiar daca ai o idee mai deosebita de ceilalti "forumisti" esti ascultat si chiar analizat ....."poate are dreptate" omul???!!!
Dar se pare ca, dumneavoastra, domnule le0(zero)99 nu a-ti parcurs deloc regulamentul acestui forum deci nu cunoasteti ca, regula 16 din acest regulament suna asa:
16. Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului.
Colegii mei te-au tolerat in limita bunului simt, fiecare in parte, pentru fiecare post pe care l-ai facut, aici pe acest forum. Si fiecare dintre ei, au fost pana la urma nemultumiti ca ti-au acordat acea "prezumtie de nevinovatie"....pentru ca dumneata in mod constant ai incercat sa creezi o atmosfera in care erai superior... iar ceilalti inferiori. Lucru injositor cateodata...pentru unii. Daca cineva si-a permis stilul asta de adresare .....probabil erau "cunoscuti" si-si permiteau intre ei asa ceva.
Eu nu cred ca te-ai tras de sireturi cu @laleauaneagra ca sa-l dai exemplu in postul tau (tendentios dealtfel).
In urma acestor fapte EU i-ti acord BAN de 30 de zile incepand de maine( 23.07.2010) de la ora 12**.
Sper ca observi, ca nu-ti aplic pe loc aceasta sanctiune .....tocmai pentru ca avem respect pentru UTILIZATORII acestui forum si ai dreptul la replica.
PS: Combate-ma si la limba Romana, daca vrei. Pot sa-ti traduc orice, de e nevoie...!
APROPÓ(vezi ca e link) : Roman , Romaneste sau "Roman get beget"....se scriu cu litera mare........IN LIMBA ROMANA!
Posibil, in tiganeste sa se scrie, din cauza unei tente rautacioase cu litera mica.
Editare tarzie
Chinezii au mai multe proverbe, unul dintre acestea fiind:
-Cu omul, se indreaptă omul.
Nu incercati sa obstruiti, ca mai exista si cel cu inamicul care zice:
Aseazate la malul raului si ai sa vazi ca mai inainte sau dupa va trece si cadavrul inamicului tau.
Ce inseamna "sa obstruiti" ca eu, serios daca stiu....????
Aseaza-te...asta am inteles dupa un pic de efort.
Deci vezi, ca n-ar trebui sa ridici piatra????!!! ......ca, nici tu nu esti fara de pacat.
Poate vazi(.....)Vezi dupa o traducere preliminara, intr-un final ca nu esti chiar asa de superior NOUA!!!
Sursa

.

Or fi avand ei ceva tastaturi mai speciale. Sunt de acord ca oricine greseste, dar nu repetat si voit.