-
Membru de onoare
In menu 9234 ai posibilitatea sa pui mai multe date despre mai multe carduri,probabil iti deschidea pe un camp necompletat.Se poate comuta de pe un camp pe altul.
-
Chiar nu poate confirma nimeni daca cardul n3 cu bk si rsa corect extrase functioneaza sau nu corect pe echosmart ? Nu exista nimeni care sa fi avut posibilitatea sa experimenteze asta ?
-
@mvh @zmeura si @val au confirmat ca merge deci cred ca se poate dar sunt verisiuni se soft diferit, in care aceata editare este posibila.
Un alt test facut in shared acum cateva saptamani arata bug-uri in versiunile de firmwar ...
Pe 791 cu boot 3.03 si versiunea 3.64 nu cere ecm in shared, in schimb cu boot 3.01 si versiunea de la 792 3.77 merge ff bine
Totusi am o intrebare:
Cineva a testat acest modul Ehosmart ADAPTOR WIRELESS WI-FI in shared?
-
Membru de onoare
Lui @cipi65 ii merge.Nu stiu ce versiune de soft dar daca ai unul destul de nou nu e problema.Poate ne zice cipi exact ce are el.
Vorbim pe messenger daca zici ca nu reusesti nici cum.
-
Deci din cate se intelege de functionat functioneaza, insa ramane problema, care sint softurile care pot face ca acestea sa functioneze fara cusur.
Offtopic: se pare ca si cardul UPC-RO ar face figuri pe echosmart, a gasit cineva combinatiile minune ?
-
Member
Visitor
Salut,
Intrebare de incepator: Am cartela Gili noua (N3) si un echosmart 791S HQ. Potfi imperecheate cele doua casnic de catre unul ca mine care are cunostinte de informatica? Daca are cineva timp pentru mine va rog o metodologie si hard+soft de care am nevoie...
Mersi
-
Membru de onoare
Nu poti,e mult prea complicat sa faci rost de bk si rsa.
-
din cate stiu eu se poate pune cu smartcard edit 8.3 parca
sau incarci un softcam ke y de forma asta :
box ****************
rsa 01 ****************
rsa 02 ****************
rsa 03 ****************
rsa 04 ****************
rsa 05 ****************
rsa 06 ****************
rsa 07 ****************
rsa 08 ****************
unii spun ca ar merge fara smarcardedit de forma :
pentru cardurile Na3 se pot pune BK si RSA intr-un Softcam. k ey de forma :
N .111 BK 123456xxxxxxxxxx
N .111 MK 123456xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.......
vezi tu
fa probe
-
Nu merge boxkey si rssa sunt ok testate in ce merge dat pe eco nu vrea...
-
problema e sa gasesti softul corespunzator pentru ca atatea softuri a scos team-ul magic de nu mai stii care este ok la acest aspect
asta e le iei la rand pe toate si poate dai de cel bun