De fapt e SN (serial number) unde trebuie sa pui seria cardului.SI exista niste cifre pe care nu le-am schimbat
Daca vrei sa tii cardul permanent in Echosmart pune ce e legat de emm pe enable sa iti faca update la card.
De fapt e SN (serial number) unde trebuie sa pui seria cardului.SI exista niste cifre pe care nu le-am schimbat
Daca vrei sa tii cardul permanent in Echosmart pune ce e legat de emm pe enable sa iti faca update la card.
:
Am facut si schimbarile astea dar tot nu merge . Seria cardului am pus-o exact cea de pe card 12 cifre DEC
Cu multumiri,
Last edited by zmeura; 21-07-10 at 13:27. Reason: Foloseste butonul NewPost.Regula 12.
RSA si BK sunt corecte, ai probat si pe un alt receptor?
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Nu am probat pe alt receptor si de aceea nu stiu sigur daca sunt corecte.
Procedura de extragere am facut-o cu jkey cu jkeydef pentru n3 iar fisierul cu rsa-ul l-am deschis cu Hex Workshop.
Am totusi o nelamurire legata de acel offset al RSA care se poate modifica in situatia cand schimb de la RSA-key la user define. Cand e pe RSA-key (asa cum l-am extras eu ) am la Start C046D8D8 Bytes 40 Width 16 bits Delta 2 si Offset 0. S-ar putea ca RSA-ul sa nu fie extras corect din cauza asta.
Cu multumiri,
Last edited by zmeura; 21-07-10 at 13:27. Reason: Aceeasi regula 12,quote inutil.
Incearca sa folosesti si SmartCardEdit_8.3_for_echo_7x1.exe pentru asa ceva.Posibil ca la SN sa nu fie nevoie de nimic si sa mearga,parca cu acel soft pune 0 sau F in acele campuri.
Descarca fisierul atasat,editeaza cu Notepad bk,imparte rsa pe acele randuri,salveaza-l si urca-l cu SmartCardEdit.Incerca un restart si butoneaza un pic receptorul.Daca nu o ia ai gresit ceva cu extragerea.
:
Daca citesc cu SmartCardEdit 8.3 datele din Echosmart sunt cele introduse de mine si care le vad la menu+9234
Pune cardul pe un server unix cu un emulator sa testezi bk si rsa daca sunt extrase corect.
..::EGAMI TEAM::..
Multumesc tuturor pentru sfaturi si in special Zmeurei. Problema a fost cu extragerea RSA si BK unde trebuia sa aleg optiunea Nagra 3 si nu HSS-1160