Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 16 to 30 of 74

Thread: Cartela GILI pe Echosmart

  1. #16
    Membru de onoare
    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    In menu 9234 ai posibilitatea sa pui mai multe date despre mai multe carduri,probabil iti deschidea pe un camp necompletat.Se poate comuta de pe un camp pe altul.
    :

  2. #17
    叛徒 daradici's Avatar
    Join Date
    12 Apr 2008
    Location
    覆盆子灌木
    Posts
    1,073
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    51

    Default

    Chiar nu poate confirma nimeni daca cardul n3 cu bk si rsa corect extrase functioneaza sau nu corect pe echosmart ? Nu exista nimeni care sa fi avut posibilitatea sa experimenteze asta ?

  3. #18
    Happy fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,180
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    57

    Default

    @mvh @zmeura si @val au confirmat ca merge deci cred ca se poate dar sunt verisiuni se soft diferit, in care aceata editare este posibila.
    Un alt test facut in shared acum cateva saptamani arata bug-uri in versiunile de firmwar ...
    Pe 791 cu boot 3.03 si versiunea 3.64 nu cere ecm in shared, in schimb cu boot 3.01 si versiunea de la 792 3.77 merge ff bine
    Totusi am o intrebare:
    Cineva a testat acest modul Ehosmart ADAPTOR WIRELESS WI-FI in shared?
    FREE ALIEN

  4. #19
    Membru de onoare
    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Lui @cipi65 ii merge.Nu stiu ce versiune de soft dar daca ai unul destul de nou nu e problema.Poate ne zice cipi exact ce are el.
    Vorbim pe messenger daca zici ca nu reusesti nici cum.
    :

  5. #20
    叛徒 daradici's Avatar
    Join Date
    12 Apr 2008
    Location
    覆盆子灌木
    Posts
    1,073
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    51

    Default

    Deci din cate se intelege de functionat functioneaza, insa ramane problema, care sint softurile care pot face ca acestea sa functioneze fara cusur.
    Offtopic: se pare ca si cardul UPC-RO ar face figuri pe echosmart, a gasit cineva combinatiile minune ?

  6. #21
    Member Visitor
    Join Date
    10 Jun 2010
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Salut,

    Intrebare de incepator: Am cartela Gili noua (N3) si un echosmart 791S HQ. Potfi imperecheate cele doua casnic de catre unul ca mine care are cunostinte de informatica? Daca are cineva timp pentru mine va rog o metodologie si hard+soft de care am nevoie...

    Mersi

  7. #22
    Membru de onoare
    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Nu poti,e mult prea complicat sa faci rost de bk si rsa.
    :

  8. #23
    Super Member lucrad's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    315
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    47

    Default

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    eu nu am mai facut teste pe cardul n3 dar pe n2 merge suta la suta pe softul 3.33 folosit de mine

    am bagat bk si rsa cu smartcardEdit 8.3 pe 791 si la menu 9234 nu apare nimic din serile introduse dar de mers mergea

    nu stiu daca la versiunile noi s-a rezolvat problema pentru ca nu prea ma mai intereseaza subiectul din punct de vedere educational
    Ceea ce zice horatiu e de facut la tine cipri65, din telecomanda n-am reusit nici io sa fac sa porneasca, cu smartcardEdit 8.3 ai posibilitatea sa salvezi si un fisier bin, il pui pe stick si apoi e simplu............
    Tot Horatiu mi-o dat zis si mie sa incerc cu editorul asta ...............asculta-l !
    Invatati,invatati si iar invatati !!!

  9. #24
    dishwasher
    Join Date
    14 Jul 2007
    Location
    DTX
    Posts
    1,501
    Mentioned
    10 Post(s)
    Rep Power
    60

    Default

    Daca aveai bufnit portul serial al pc-ului si adaptaorul rs232/usb mergea numai pe ce receptoare dorea dumnealui, sa vezi ce bine te intelegeai cu telecomanda receptorului!
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

  10. #25
    Member Beginner
    Join Date
    26 Jul 2010
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default echo 771

    E posibil sa am o problema cu comurile , cum pot sa scriu o versiune mai mare in echosmart 771 fara null modem, din telecomanda?
    Multumesc!
    E buna intrebarea?
    Last edited by zmeura; 09-08-10 at 13:41. Reason: Regula 12.Quote inutil,foloseste butonul New Reply.

  11. #26
    dishwasher
    Join Date
    14 Jul 2007
    Location
    DTX
    Posts
    1,501
    Mentioned
    10 Post(s)
    Rep Power
    60

    Default

    @seby19www, intrebarea nu cred ca este pusa corect, ce anume doresti sa scrii cu telecomanda, RSA si BK?
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

  12. #27
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    5,001
    Mentioned
    17 Post(s)
    Rep Power
    87

    Default

    seby pe 791 si 771 sau 991...etc ( cele cu 1 la sfarsit ) se poate updata softuri sau altele in scop educational , dar se poate strica aparatul

    uite o varianta :

    intr-un softcam.k ey se pune de forma asta ( testat de mine) :

    Code:
         box  ****************
    rsa 01  ****************
    rsa 02  ****************
    rsa 03  ****************
    rsa 04  ****************
    rsa 05  ****************
    rsa 06  ****************
    rsa 07  ****************
    rsa 08  ****************
    incearca , dar trebuie sa transformi softcam.ke y in rom_k ey.bin cu chedit 8.4

    sau ... cineva mi-a spus ca ar merge asa: pune BK si RSA intr-un Softcam.key de forma :

    Code:
         N 2111 BK 123456xxxxxxxx16
    N 2111 MK 123456xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx128
    dar la fel trebuie transformat softcam.k ey-ul in rom_ke y.bin cu chedit 8.4 si apoi se incarca in receiver;dar probabil functionarea optima difera si de versiunea SW folosita pentru cardurile N3
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  13. #28
    Member Beginner
    Join Date
    26 Jul 2010
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default echo 771

    Multumesc....deocamdata nu am rsa si bk, trebuie sa le caut.

  14. #29
    Member Visitor
    Join Date
    03 Jul 2009
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default ai reusit ?

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    seby pe 791 si 771 sau 991...etc ( cele cu 1 la sfarsit ) se poate updata softuri sau altele in scop educational , dar se poate strica aparatul

    uite o varianta :

    intr-un softcam.k ey se pune de forma asta ( testat de mine) :

    Code:
         box  ****************
    rsa 01  ****************
    rsa 02  ****************
    rsa 03  ****************
    rsa 04  ****************
    rsa 05  ****************
    rsa 06  ****************
    rsa 07  ****************
    rsa 08  ****************
    incearca , dar trebuie sa transformi softcam.ke y in rom_k ey.bin cu chedit 8.4

    sau ... cineva mi-a spus ca ar merge asa: pune BK si RSA intr-un Softcam.key de forma :

    Code:
         N 2111 BK 123456xxxxxxxx16
    N 2111 MK 123456xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx128
    dar la fel trebuie transformat softcam.k ey-ul in rom_ke y.bin cu chedit 8.4 si apoi se incarca in receiver;dar probabil functionarea optima difera si de versiunea SW folosita pentru cardurile N3
    pai pana la urma merge metoda sigur daca sunt bk si rsa in varianta a 2-a ? si xxx ce e ? cateva explicatii te rugam ...

  15. #30
    Standard RSP member mesteru's Avatar
    Join Date
    15 Nov 2007
    Posts
    360
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    46

    Default

    N 2111 BK 123456123456716
    N 2111 MK 12345612345678901234567890123456789012345678901234567890128


    sunt cifre x-urile ....bk este scurt in schimb rsa este un sir lung.....
    acum ai inteles?

Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •