-
Member
Visitor
ajutor!
Salutare!
as dori si eu ajutor de la maestrii satelisticii:1.problema mea incepe cu cumpararea unui sistem de receptie satelit offset compus din antena offset de 0.8+receiver opticum 4060 cx plus+lnb universal 0.2,le-am montat si prima pozitie de satelit a fost pe Hot Bird 13E si in acelasi timp vad si satelitii Express3A11W si Atlantic_35W din pacate tot ce vad pe ei cu semnal ful sunt doar cateva programe franceze,adica cam 6-7 programe.Antena am luat-o cu intentia de aprinde in special canalele de limba germana pentru fetita mea care vorbeste germana ,iar eu sunt bata la aceasta limba de aceea ,va rog sa ma ajutati in aceasta problema cu cat mai multe solutii?!
2.am reusit datorita voua sa prind pe sistemul de la Dolce cu un alt receiver NEXTWAVE si un LNB lipit de cel de la Dolce 2sateliti (cu semnal 65-65 )Turksat 1C si Hot bird 13 dar fara canale tv doar semnal de 45-50 claritate si 65-70 putere si chiar ceva semnal de pe Sirius2_3 dar numai canale turcesti,deci ma puteti ajuta cu ceva sfaturi de receptie sau de transformare a antenei???