Results 1 to 6 of 6

Thread: Reparare receiver satelit

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Reparare receiver satelit

Va salut,
    Pacta sunt ONU receptorilor pv Humax 1000 HD DIN 2007. Nu l-am folosit de Mai Mult ONU de ONU (de cand mi-am cumparat DEAMBOX ONU). Timp acum catva am vrut INCERC SA-L, Dar am vazut ca e mort. Nu se aprinde displayul si Nu se confruntă Cu nimic. Nu stiu ce AR putea SA AIBA. Stiti cumva Nivelul se poate repara? si daca da ... se Merita? (NU VA adica Costa reparatia MULT a venit pentru valoarea lui?)

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs down

Salut , limba romana ....... e foarte grea .
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ciudat, textul original este cel de mai jos !!!

"Va salut,
    Am un receptor HUMAX pv 1000 HD din 2007. Nu l-am folosit de mai mult de un an ( de cand mi-am cumparat un DEAMBOX). Acum catva timp am vrut sa-l incerc , dar am vazut ca e mort. Nu se aprinde displayul si nu face nimic. Nu stiu ce ar putea sa aiba. Stiti cumva unde pot sa-l repar? si daca da... se merita? ( adica nu va costa cam mult reparatia pentru valoarea lui? )"

Cred ca era activata in bara GOOGLE traducere automata.... si a tradus din romana in romana .... asa ca nu e prea grea limba romana..... poate pentru google.

igenicu Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default service receptot

Quote Originally Posted by ambra View Post
    Ciudat, textul original este cel de mai jos !!!

"Va salut,
    Am un receptor HUMAX pv 1000 HD din 2007. Nu l-am folosit de mai mult de un an ( de cand mi-am cumparat un DEAMBOX). Acum catva timp am vrut sa-l incerc , dar am vazut ca e mort. Nu se aprinde displayul si nu face nimic. Nu stiu ce ar putea sa aiba. Stiti cumva unde pot sa-l repar? si daca da... se merita? ( adica nu va costa cam mult reparatia pentru valoarea lui? )"

nu cred ca va costa mult incearca la un service oarecare cred ca mai mult ca sigur este sursa de vina si asta nu tre sa coste mai mult de 100 ron si poate fi reparata de orice electronist
    LET THERE BE LIGHT.2SCARI.1DE7M.2SATLOOK

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Am intrebat pentru ca am incercat la 2 sevice-uri specializate pentru Tv si si-au declinat competenta. Am uitat sa spun ca sunt din Brasov.
    Last edited by zmeura; 15-07-10 at 23:38. Reason: Regula 12.Nu se accepta quote consecutiv,doar partial.

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Appeleaza si la mine poate rezolvam conserva ,astept P.M.