Incearca sa faci root la tel si sa pui un custom rom, poate asa merge mai bine.Poti sa treci la 2.1 si apoi sa faci unroot daca nu vrea, asta pt garantie...nici eu nu stiu prea bine, am htc desire, dar cu android se pot face multe...
Incearca sa faci root la tel si sa pui un custom rom, poate asa merge mai bine.Poti sa treci la 2.1 si apoi sa faci unroot daca nu vrea, asta pt garantie...nici eu nu stiu prea bine, am htc desire, dar cu android se pot face multe...
L-am trimis din nou la garantie prin magazinul Orange...sa vedem daca se va rezolva ceva.
DA!
Acuma merge. Mi-a venit inapoi de la garantie (a doua oara) dar de data asta a incaput pe mana unui meserias de acolo. A schimbat "placa" (eram curios si eu care placa) dar atat scrie in certificatul de garantie, "inlocuit placa"
Dar acum am semnal full acolo unde nu aveam deloc sau doar o liniuta
Si surpriza e ca a venit softat cu Eclair(android 2.1) deja se simte la descarcarea bateriei de acumulatori ca e mai bine organizat softul. Are 4 zile si inca nu a trecut de jumate. Drept e ca nu l-am bazait foarte mult decat pana i-am facut setarile si am reinstalat aplicatiile mele. Facute prin wifi si cateva luate din market.