-
Standard RSP member
dream sau clona
buna ziua tuturor
de 3 zile am intrat in posesia unui dream 500s cel putin asa scrie pe el.sincer nu stiu prea bine ce sa fac cu el dar vreau sa-l exploatez daca tot l-am cumparat (o antena offset80 strong lnb 0.2 samsung, un router,20m cablu coax,cabluri de retea si com pentru dream up,dar si jucaria asta de dream500) cu 15000 de forinti echivalentul a aprox 220lei spun asta pentru ca ma dorea sufletul sa nu il cumpar cu atata pentru ca nu cred ca e mult pentru un dream. problema este urmatoarea, dupa ce l-am instalat pe antena mea care ma serveste de cel putin 8-9 ani cred spre surprinderea mea dupa ce am copiat la prost noroc (cate ceva am invatat cu ss2) in fisierul var/keys soft cam key actuale a mers jiji adica ce mai merge in n2,bun dupa ce n-am rezistat tentatiei sa tot butonez pe el ceva s-a intamplat si nu mai mergea .am studiat pe forumuri am pus gemini pe el inainte avea darkstar2, merge dar numai cele free nu stiu unde sa ma bag sa instalez ce mai trebuie,vreau sa intreb auzind ca este o problema cu unele imagini anume ca poate arde dreamul vreau sa intreb pe cei care cunosc daca acesta al meu este unul dintre clonele sensibile la bomba" pun o poza pt cunoscatori
http://i51.photobucket.com/albums/f3...i/DSCF8344.jpg