... ca am fost la dresaj ...
Dislikes: 0
Te jignesti pe tine insuti si jignesti si pe multi altii!In concluzie stie toata lumea cine ramane in tara....se vede clar pe conducerea noastra.
Am auzit si istorisiri mult mai bine formulate , care au doar 1 sambure de adevar.Sunt profesori foarte buni care pur si simplu nu stiu sa explice elevilor.Cumnata mea e profesoara de matematica si de multe ori e terminata psihic din cauza elevilor. Daca voi ati auzi ce tampenii scot pe gura si mai ales cand le explici de 3 ori un lucru si ei nu inteleg.
In cazul matematicii majoritatea elevilor nu au cunostiintele de baza de aritmetica si algebra.Uite de exemplu eu stiu destul de multa matematica si am ajutat pe altii ....Nu odata vedeam ca respectivu sta ca inradacinat in fata unei ecuatii , blocat ca si actuatoru la 90est cand nu mai poate tradje inapoi antena , si nu vedea ca substituind x-1 cu t poti rezolva ecuatia respectiva.Ce rost are sa fi urlat cand resp nu are aceea gandire abstracta , urland il sperii mai tare.Pt matematica trebe simt asa cum trebuie si pt alte stiinte egzacte! Dansa isi mananca nervii d-jaba , ca altundeva e stricata treaba!
ai dreptate!Pana va fi o moda sa ai facultate invatamantul este doar o pierdere de timp!, iar bacalaureatul o gluma buna, dar cam amara pentru unii.
... ca am fost la dresaj ...
Raman in tara doar cei care nu au posibiltatea sa plece ( au familii care depind de ei ) sau nu au curajul sa se arunce la asa ceva.Te jignesti pe tine insuti si jignesti si pe multi altii!
In ceea ce priveste profesorii, singura lor vina e ca nu au lasat elevii repetenti atunci cand trebuia (dar nici lucrul acesta nu li se permite datorita unor directive date de persoane sus puse).
Stiu foarte bine sistemul de invatamant fiindca am foarte multe rude care sunt profesori.