Results 1 to 15 of 21

Thread: Toroidala

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Lnb-ul e quad sau quatro?

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Lnb-ul este Quattro,si inclin sa cred ca ar trebui sa scot toate intrarile de la lnb ul respectiv si sa pun numai dolce,atunci ar trebui sa mearga.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu merge! Intrarea-iesirea corespunzatoare pt.dream este vertical low,de unde si receptia mea a programelor respective care sint pe vertical low.O sa incerc sa pun un diseq inainte sa vad daca nu cumva functioneaza asa

@mateda
    Exact,chiar acum am scris si eu asta.Problema e ca l-am legat pe High-Vertical si nu mai am semnal la dream.S-ar putea sa am in schimb la celelate receptoare[nu am verificat]

.
    Last edited by delta2k2; 10-09-10 at 10:59. Reason: Regula 12 : Quote inutil

nykanor
    Guest

daca va ajuta cu ceva uitativa aici http://www.album.alyno.ru/coppermine...album=2&pos=12 care stiti rusa care nu umblati cu google chrome

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

sate1
    Incerc sa fac un rezumat.
    Ce ai descris tu acolo e ok, ai Wave antena e ok, merge brici. Singura remarca e sa pui toate firele de la antna de dolce pana in multiswitch (adica 4 fire). E din cauza lui diseq.
    Semnal pe 16est, trebuie sa ai cum trebuie, nu vad de ce sa nu mearga. Singura chestie din ce am citit este ca ai renuntat la 16E si ai pus 39E. E ok.
    Acuma sar putea sa fie alte chestii din ce cauza nu iti merge dolce bine, de la antena pana la multiswitch cablurile nu au voie sa aiba lungime mai mare de 15metri, acuma asta depinde si de fiecare multiswitch, findca la cele care au si amplificator reglabil in ele pe fiecare linie, la ele merge 15 m maxim, la celelalte sar putea sa mearga mai putin.
    Intrebarea mea este cat de lung e cablu de la antena de dolce pana la multiswitch.

dic_star79,
    Nu poti compara antena lui cu a ta. A ta e o antena offet simpla iar a lui este wawefrontier. Cu antena lui nu sunt probleme ca si la a ta.
    Nu are rost sa fac explicatii.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Mersi de replay,la dolce am lnb cu 2 iesiri deci nu quatro,la multiswitch vine un singur cablu.Cablul are o lungime de max.10 m.

.
    Last edited by delta2k2; 10-09-10 at 14:14. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

La multiswitch doar LNB Quattro merge bine, restul (single, twin, quad, octo) nu merg bine.
    Concluzi mea ae fi sa pui si pe dolce un quatro si ai rezolvat problema.
    Chiar il poti pune pe cel care nul mai intrebuintezi de la 16E.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

M-am gindit si eu, nu are nimic ca nu pun toate cele 4 iesiri ale lnb-ului?Sau trebuie neaparat sa le folosesc toate?Si pe lnb sant iesirile tot la fel v-low,h-low,high etc.

Standard RSP member
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Solutie ?

Sanatate!
    Am studiat putin lyngsat.com si cred ca e vorba de sub-banda de frecventa. Cu siguranta ai legat lnb-ul de la Dolce pe intrarea de Low-Vertical. Daca il legi pe High-Vertical o sa vezi toate celelalte programe, mai putin pe cele care le vezi acum.
    Bafta!
    Last edited by mateda; 10-09-10 at 10:22. Reason: Am vazut noul tau post ...
    160 pounds of star dust