-
Sr tvr hd !!!
Ieri , trecand din intamplare peste TVR HD , se transmintea in reluare meciul Anglia - Germania .
am constatat ca imaginea este foarrte buna ! plina de culaore si detalii ... am dat si eu drumul
de curiozitate pluginului care-mi calculeaza SR pentru un canal si surpriza ... 17.000 ...
am repetat masuratoarea ... la fel ! am verificat pe ORF HD ceva in jur de 11.000 ...deci normal
pentru ei. Felicitari TVR ...daca tot cheltuiesti banii natiunii .. de data asta este cu folos ....
-
Standard RSP member
E cam exagerat să spui că sunt bani cheltuiţi cu folos. Bunica mea de la ţară nu are cu ce să se uite la TVR HD, başca nici nu are antenă satelit.
Mai bine ar urgenta transmisia la liber pe DVB-T in toată ţara. Dar stai, nici atunci bunica nu ar putea să se uite, că nu are TV capabil de digital terestru.
Pentru satelit, cinstit ar fi să ofere la cerere fiecărui plătitor de taxă TV un card Viaccess TVR GRATUIT, nu pe bani. Să le vindă celor care vor carduri suplimentare sau celor care nu plătesc taxa TV.
Aşa că mai e mult pină să spunem că banii din taxa TV sunt cheltuiţi "cu folos" pentru vasalii obligaţi să plătească dijma asta aiurea. Cind n-o să mai văd pic de publicitate pe canalele TVR atunci o să tolerez taxa TV.
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
-
Urgentarea transmisie DVB-T se face cu licitatie si nu din propria initiativa a TVR!, posibil ca receptoarele sa fie subventionate de catre Stat, doar posibil!
Din cate stiu eu si in alte tari cardul este platit la activare!
-
Standard RSP member
Nu in toate ţările plata taxei TV este obligatorie şi (aproape) imposibil de evitat. Ia calculaţi aproximativ cit incasează SRTV numai din băgatul miinii in buzunarul romanului.
-
Corect, nu in toate tarile...dar noi sunt in tara unde se percepe o taxa pentru activarea cardului...suma intradevar este colosala ...dar si cheltuielile sunt pe masura...