Cel mai mare minus pentru mine ar fi ca nu-mi permit inca sa-mi mai iau unul. Un alt minus (din comoditate) ar fi ca nu merge telecomanda si pentru tv.
In rest numai de foarte bine.
Dislikes: 0
Salut , rog posesorii de receptoare VU + DUO sa ''actualizeze '' '' minusurile '' si '' plusurile '' acestui receptor . Multumesc frumos , in avans . Noroc .
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
Cel mai mare minus pentru mine ar fi ca nu-mi permit inca sa-mi mai iau unul. Un alt minus (din comoditate) ar fi ca nu merge telecomanda si pentru tv.
In rest numai de foarte bine.
da, este liniste in tabara vu, motiv: totul merge perfect, mentin parerea cel mai tare receptor ever-made.
asteptam vu-quatro(4x4) cu toate tunerele (2s-c-t) on-board, 600-1000 Mhz si 1 Gb ram.![]()
IPBOX 900 HD, dreambox 800HD, dreambox 500, VU+duo, gigablue800HD, Vu+Duo2
Fiind mai apropiat de DM 8000 ca si performante decat de DM 800 e clar ca merita investitia chiar daca cred s-ar mai putea reduce pretul cu vreo 30-50 euro.
Pana acum nicio problema si functioneaza 12-15 ore pe zi (copiii sunt in vacanta)!!!
Salut , multumesc frumos celor care si au exprimat parerea despre acest receptor .
Mi se pare mie sau sunt putini posesori de receptoare VU + DUO sau sunt timizi ?
Astept pareri in continuare ...
Noroc .
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
Cred ca sunt peste 20. Dar cand un lucru merge foarte bine, ce sa scrii?? al meu merge...si al meu...si al meu![]()
Care e motivul sondajului?
Ma intereseaza sensibilitatea tunerelor in comparatie cu DM800HD si DM500HD
Multumesc!
Si eu fac parte din familia celor cu Vu+ si ce pot sa-ti spun decat ca sunt multumit din toate puntele de vedere problema mea ar fi aceasi cu a lui @snow ca nu-mi permit inca unul , daca ar ajunge pretul lui pana in 1500 sigur as face efortul sa mai cumpar unul .Il recomand .
Am mai scris o data si ptr @yuli nu pot sa spun ca e mai bun decat dm800 sa 500hd ptr ca nu am avut dar pot sa spun ca vu+ am numai laude despre el
---------- Post added at 17:13 ---------- Previous post was at 15:59 ----------
@savin partea nasoala e ca tocmai m-am uitat pe satmultimedia si din cauza tva-ului a cam crescut pretul (cu 151 lei) adica acum costa 2043 lei
Eu sunt cam suparat pe al meu, ca nu vrea sa se poticneasca nicicum, merge perfect, 24/24. plictiseala mare frate cu Vu+![]()
Pai daca nu e original, clona sau copie de "neamto-turc" (dmm), cum sa se poticneasca? Asta e made in korea!![]()
made in korea si un soft ''lucrat'' de neamt !![]()
VuSolo 4K/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Sony 49XH 9505
de cand am VU+ ,nici nu mai stiu cum arata un crash Enigma
Parca era ceva verde?Cred ca l-o mancat vaca......
If you don't have walls,you don't need Windows!
VU+Duo/BlackHole 1.0M/CCcam 2.1.3+Oscam1851-Sky IT + HD