-
Standard RSP member
DM 500 - sunet
Am luat o clona de dm 500 .Totul e super ok ...fata de cealalta clona ce o am ...se misca mai repede...dar... Am un tiuit in difuzorul tv , asa cum tiuie unele tv de la traful de inalte. Si pe iesirea rca e la fel . Sunetele astea inalte ma enerveaza la maxim , pe altii nu . De la ce poate fi ? Am bagat alta img cu FW si e la fel. Sa incerc sa rescriu img pe curat prin serial , dar cred ca nu are efect.
-
-
@ maximuss
Poate sa fie si de la cablu nu trebuie neaparat imaginea am mai intälnit fenomenul asta
Incearca cu un alt cablu legarea la tv
scart-jack
-
..daca ai un cablu prost ecranat, nu trebuia sa apara un brum de joasa frecventa ? Se poate ca sa apara si sunete de frecventa inalta din cauza unui cablu prost ??
-
Standard RSP member
Am inlocuit doar receptorul ...cu aceleasi cabluri ...la un rec. sunetul e ok , la celalalt tiue. Am cablu scart ecranat JVC gros cat degetul mare. Am scos cablul scart ...am lasat pe rca ...acelasi tiuit.
-
Member
Beginner
deschide rec-ul si uita-te la trasele si electronica din zona iesirii de sunet. considerand ca si pe scart si pe rca ai acelasi tiuit, ceva s-ar putea sa fie phutut, ambele sunete vin din acelsi loc... uita-te dupa condensatori umflati sau orice alte piese "afumate"...
este un long-shot, iar daca nu te descurci du la electronist pentru verificarile astea.
-
Member
Visitor
Si dreamul meu tiuia tare , am scos banana de la cablu tv si nu se mai aude tiuitul
-
maximuss,
Ne zici si noua despre ce clona este vorba?