Latitudine 45°11'6" N, Longitudine 09°29'16" E ASTEA SANT DATELE CARE TREBUIE SA FIXEZI PARABOLICA PENTRU COMUNA San Colombano al Lambro
Bun, atunci asa am sa fac: 1 abonament gigi, si-a lua o antena de 0,9 de-acolo si gata... o sa am nevoie de cateva detalii de instalare pentru ca nu cred ca voi avea net acolo sa ma pot documenta daca intervine ceva...
Multumesc!
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Latitudine 45°11'6" N, Longitudine 09°29'16" E ASTEA SANT DATELE CARE TREBUIE SA FIXEZI PARABOLICA PENTRU COMUNA San Colombano al Lambro
Exact la asta ma uitam si eu acum)))))
sa nu stea la bloc ca sunt probleme su administratorul si cu primaria deh strici fatada blocului...
Hmmm la asta chiar nu m-am gandit... a stat la casa, acum la bloc dar se muta cat de repede iar la casa... sper sa fie ok.. ms de sfat!
vezi tu ca aici in italia este cam nasol cu antenele pe casa sau pe bloc.Daca stai cu chirie ai voie sa pui parabolica pe acoperis numai daca propietarul este de acord,daca nu il pui pe balconul tau daca ai.Dar gauri in pereti externi ai casei no sa faci niciodata ca iese scandal cu patronul casei.(Asta depinde si ce fel de om este)-Asta in caz ca propietarul sta deasupra ta sau dedesubtul tau.Daca stai singur fara propietarul pe cap este si mai bine faci ce te doare capul.Iar la final distrugerile se platesc.Iar la bloc dupa cate am inteles eu ca astia vroiau sa faca o lege sa dispara toate ciupercile de pe balcoane si asa era montata pe bloc antena comuna plus parabolica unde toti locatari aveau acces la aceeasi parabolica.Dar nu sa mai auzit nimica de chestia asta.Sper ca nu au fost de acord.
Bun, ms de info... o sa vb cu sor'mea sa vad ce si cum... oricum in 20 se muta iar la casa deci...
Optibox + SRT DM2100 .
Il conectezi la net , faci un cont DNS => ai acces la el din orice PC cu internet pt update .
Abonament ,, dupa gust "![]()
Nici o problema , multi au inceput asa ( punind piticul la net si facindu-le altii configurarile ) .Si'n plus poate pune'n el un Sky s-aiba local s-o primeasca @Xvanish in share![]()
![]()
![]()
cred ca 100euro pe an isi poate permite pentru pachetul bazafara atatea complicatii
Na; ca am si eu nevoie de sfaturi pe acest subiect.............
O verisoara m-a rugat sa-i spun cam cat costa un abonament pe un an si cat costa restul echipamentului.
Ea vrea sa-i fac eu abonament si sa-i trimit obiectele.Partea proasta e ca nu cred ca are cine sa monteze sistemul acolo.
Aveti idee pe langa plata abonamentului la incheierea contractului daca mai trebuie platit altceva si daca da ce(cat)....vrea abo. full.... si probabil va opta pt. digi.
Oricum daca stiti si despre alti operatori....ideile sunt binevenite![]()