Results 1 to 15 of 68

Thread: Ce sa duc in Italia? :)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Question Ce sa duc in Italia? :)

Am nevoie de un sfat de la voi... sora mea e in Italia de ani de zile si vreau sa merg luna viitoare la ea in vizita... ideea e ca am sa-i cumpar un calculator cu tot ce are nevoie dar vreau sai montez si un echipament sat... toti isi duc pe dincolo gigitv, focussat, etc... merita sa-i duc un kit gigi sau sa-i iau un ss2 si o antena cat de cat... trebuie tinut cont ca nu le tare are cu PC-urile deci as prefera un receiver extern sa il leg la TV si gata... ca ala e usor de butonat...

Idea e sa prinda canalele romanesti, cele importante...

Ce sfaturi imi dati? Cum ar fi cel mai bine...

Multumesc!
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Re: Ce sa duc in Italia? :)

Eu personal as alege Digi:
    - receptorul nu este restrictiv si mai poti sa pui si al doilea lnb pe Hotbird ca sa aiba cele mai importante programe
    -o grila bogata de programe
    - spotul este axat pe Italia si nu o sa aiba probleme cu receptia

Mentioned
    3 Post(s)

Daca nu un receptor care sa fie compatibil cu si mai vede pe langa si TPS ,RAI,SRG, o inveti sa introduca manual Keyle si totul o sa fie OK.

Mentioned
    10 Post(s)

La asta ma gandeam si eu ca decat sa-i pun un ss2 si sa se uite la el mai bine iau un kit cu canalele standard si pe langa sa prinda cele din italia si altele mai putin importante... iar de butonat pt ea e mult mai usor...

Deci ziceti sa merg pe gigi? Mai astept pareri... si sa-mi spuneti ce pachet e rentabil sau cum sa procedez sa fie cel mai bine...

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Fantatv ......zic si eu.....dar ar fi bine sa nu scrie pe antena nimic .....ca stiu sa citeasca si italienii si sa nu aibe alte probleme cu sistemul...

Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by yky View Post
    Fantatv ......zic si eu.....dar ar fi bine sa nu scrie pe antena nimic .....ca stiu sa citeasca si italienii si sa nu aibe alte probleme cu sistemul...
    Ia numai receptorul,doar nu so cara si cu antena de aicea.!!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by XVanish View Post
    La asta ma gandeam si eu ca decat sa-i pun un ss2 si sa se uite la el mai bine iau un kit cu canalele standard si pe langa sa prinda cele din italia si altele mai putin importante... iar de butonat pt ea e mult mai usor...

Deci ziceti sa merg pe gigi? Mai astept pareri... si sa-mi spuneti ce pachet e rentabil sau cum sa procedez sa fie cel mai bine...
    Pai rea ideea nu este .Este de ajuns sa ai faci un multi feed si sa ai pui lnb-urile pe hotbird,astra,eutelsatw2,si intelsat 10-02 unde este digi si asa nu mai sta sa asi bata capul sa astepte sa se roteasca parabolica.Asta depinde si in ce zona este a italiei.In nord daca este ar avea un semnal foarte bun chiar si cu o parabolica de 85cm.Restul ramine la aprecierea ta.Dupa ce lai setat ai este de ajuns sa se joace ea ,dar nu prea mult sa il dea peste cap sa te faca sa vii iarasi in italia sa il pui la punct.Bafta.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Ce te mai complici atat? cumpara un echolite 791,pune ultima versiune de soft,pune key,inclusiv gigi si gata ai scapat!

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by XVanish View Post
    Am nevoie de un sfat de la voi... sora mea e in Italia de ani de zile si vreau sa merg luna viitoare la ea in vizita... ideea e ca am sa-i cumpar un calculator cu tot ce are nevoie dar vreau sai montez si un echipament sat... toti isi duc pe dincolo gigitv, focussat, etc... merita sa-i duc un kit gigi sau sa-i iau un ss2 si o antena cat de cat... trebuie tinut cont ca nu le tare are cu PC-urile deci as prefera un receiver extern sa il leg la TV si gata... ca ala e usor de butonat...

Idea e sa prinda canalele romanesti, cele importante...

Ce sfaturi imi dati? Cum ar fi cel mai bine...

Multumesc!
    PREFERABIL DOLCE..
    gigi calitate slaba,o gramada de nota x,o gramada de telefoane la bucuresti...schimb de cartele etc.tine cont ca eu am si gigi si dolce.cu dolce 0 zero probleme...plus ca am un abo si doua deco....asa ca parintii mei care au facut abo vad gratis.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Sunt in parte de acord cu prietenii de mai sus,eu as opta pentru FOCUSSAT,nu depinzi de abonament,ci doar de cartele reincarcabile,un lucru extrem de util pentru cei aflati peste hotare,un alt DTH pentru care as opta ar fi DOLCE dar e mai dificil cu abonamentul,ei cer instalarea la domiciuliu aici in romania,acum ramane sa alegi!

Mentioned
    10 Post(s)

Pai la unul dintre instalatori e 4 mil... si nu da numai echipament complet

In cazul asta am zis ca mai bine sa iau un alt receptor sau stiu eu... cartela se vinde separat? Ca antena nu-mi trebe aici si atunci ar trebui sa ies mai ieftin... nush ce sa fac...