Nu se mai gaseste benzina din cauza transportatorilor.Eu am auzit de ieri si mi-am facut plinul.E o tara de cacat.
ce greva moo? am inteles ca Vineri e greva![]()
Nu se mai gaseste benzina din cauza transportatorilor.Eu am auzit de ieri si mi-am facut plinul.E o tara de cacat.
Nu mai am.(deocamdata)
am belito, nici eu nu mai am benzina la scooterautobuz rulez pe gratis
![]()
Salve again prieteni...
In primul rand vreau sa va multumesc pt efort si ajutor dar... xxxx cu greva lor cu tot... de o sapt stau in casa si beau ca porcu, mor de plictiseala si ma uit la filme pe care le-am vazut si revazut de tzashpe ori... nu tu net, nu tu nika... doar un abonament SKY cu niste canale de imi vine sa ma urc pe pereti: filme vechi, naspa, stiri si... cam atat... in rest... am draci ca nu ma pot misca nicaieri din cauza grevei... iar aici unde sunt eu (langa Milano) nu ai ce face sau unde merge fara masina...
Inca NU am luat nici o antena... prima saptamana am fost foarte ocupat cu treburile pe aici (treburi personale ce trebuiau rezolvate) iar acum pe cand am avut timp sa ma ocup de sistem nu mai am cum... la MediaWorld am gasit doar sisteme complete (antena cu receiver si lnb) si scumpe ca draqu... aici in San Colombano am gasit offset la 80 de euroi (parca v-am mai zis)... urma sa il sun pe gymi care a fost amabil si mi-a dat nr lui de italia (si ii multumesc) dar pentru ca nu aveam cum sa ma deplasez nu l-am mai sunat...
Ramane sa se descurce soramea cu antena... asta e... mare ghinion...
Maine cred ca plec acasa... sper ca pe sambata seara/dumininca sa fiu acasa... fie vorba intre noi... n-as mai sta aici nici 5 min daca nu ar fi sor-mea
Cya all!
Last edited by horatyu; 17-12-07 at 19:05.
Sal all, finally home
Am editat putin postul dinainte ca nu e frumos ce am scrisEram tare nervos atunci...
De SKY It ce sa va zic... probabil pentru ei e ok dar pt mine, obisnuit fiind cu tot ce vreau, a fost o dezamagire totala... inafara de Italia 5 care mai are emisiuni sambata/duminica si mai baga ceva filme vechi dar fainutze restul nu mi-au trezit deloc interesul...
In rest... plictiseala totala...
Numai bine si multumesc din nou pt ajutor.
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Mda... canale 5-ue![]()
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!