Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Posturi Romanesti in Germania

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Unhappy Posturi Romanesti in Germania

Salutari tuturor,

Ca noob ce ma aflu in ale televiziunii prin satelit, am si eu o mare nelamurire: nu reusesc nicicum sa-mi setez receiverul a.i. sa receptionez orice post romanesc.
    Am un HUMAX F3-FOX CI, pe care am incercat sa-l setez conform http://www.lyngsat.com/freetv/Romania.html si
    http://www.lyngsat.com/packages/digi.html

Receiverul imi "vede" satelitii Eutelsat Sesat si Intelsat 10-02, cu un semnal f bun, dar cand dau automatic search nu imi gaseste nici un post romanesc (stiu ca cele ale lui DIGI sunt codate, dar as vrea macar sa mi le gaseasca ca si nume si sa imi spune ca sunt codate etc).

Ca si setari am pus (Eutelsat Sesat):
    Sat Name: EUTELSAT SESAT
    LNB Freq: Universal
    22KHz Tone: Disabled
    DiSEqC Input: DiSEqC B
    LNB Power: On

Daca ma duc in cu aceste setari in cautarea manuala si aleg o frecventa (de ex 11475 V, SR 29950 FEC 3/4, Network Search=No pentru TVR-uri - http://www.lyngsat.com/sesat1.html ), imi zice:
    Service search failed (tuning failed).

Mesajul de mai sus e valabil pt orice cautare manuala.

Daca ii dau cautare automata, nu imi gaseste nici un post romanesc...

Are cineva idee ce pot sa fac?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut, primul lucru ,trebuie sa fii sigur ca antena este pozitionata pe satelitul dorit , e posibil ca antena sa fie pozitionata pe alt satelit pe care sunt transponderi ( frecvente ) identice cu cele de pe satelitul dorit . Pe satelitul 1 west ar trebui sa iti intre canalul OTV ( e canal free ) . Vino cu amanunte . Noroc .
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Standard RSP member Black_Angel's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

trebuie sa fii sigur ca antena este pozitionata pe satelitul dorit , e posibil ca antena sa fie pozitionata pe alt satelit
    - cum a scris savin stelian

Urmatorul lucru- ar fi bine daca ai explica mai in amanunte - ce ai dori sa faci

DiSEqC Input: DiSEqC B
    - inseamna ca ai dori sa vezi prin Multifeed- adica mai multi Saleti pe o Antena ?-

in mod normal - ai trebuii sa ai 2 bare de Signal-

adica Signal si calitate -

nu cumva la Quality- iti este 0 ??

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut,

incearca intai sa faci setarea doar cu un LNB ...pus pe satelitul pe care il doresti ...si evident la setari pui LNB only ( sau cum o fi la Humax ... ca nu stiu )

Dupa ce esti sigur ca esti pe satelitul cu pricina si ca ai si semnal poti sa pui si diseq-ul...

Bafta,

S_H