-
Care sistem ? Si daca prin absurd ai instala, crezi ca iti mai merge cardul in el ? Trebuie un soft special conceput pt asta, daca se stia cum si ce fel, era rezolvata problema si cu softul actual din alte receptoare. In plus sunt necesare teste si munca voluntara din partea unor persoane initiate. Imposibil nu exista si speranta moare ultima, dar situatia nu este asa favorabila cum pare la prima vedere.
-
Standard RSP member
corect zici pentru ca, cardul Dolce nu este imperecheat cu receptorul (am 4 receptoare HD si daca schimb cardul intre ele, nu exista nicio diferenta). aici iti dau dreptate ca exista un anumit "program" in sistemul lor linux care compileaza cardul.
nu ramane de facut, decat sa ne conectam la kernelul din receptor si sa incercam sa vedem ce programe ruleaza. dar cum facem asta?
-
Member
Visitor
si eu daca schimb pe SD cardurile tot la aceeasi concluzie ajung , se pare ca domnii de la dolce au renuntat la imperecherea card-box key si folosesc card - rsa key , cheie pe care ar trebui sa o gasim in receiver , dar din pacate eu am un huawei despre care nu gasesc nimik pe net , poate cineva sa ne ajute cu un firmware "desfacut" de la un receiver dolce ? am citit pe net ca s-ar putea downloada firmware cu dvbsnoop dar nu am gasit toate detaliile
Multumesc , si sper sa gasim o solutie la aceasta "problema"
Last edited by val; 21-12-10 at 23:57.
Reason: quote inutil, vezi punctul nr.12 din Regulament
-
se pare ca team-ul oscam vrea sa faca ceva in cele din urma , acum ramane de vazut daca vor reusi : http://www.oscam.to/wbb3/index.php?p...=2167&pageNo=6 , postul lui @cogsi .
de urmarit noile versiuni de oscam ...
succes !
-
hai cu doamne ajuta 
poate rezolva si SD-ul daca tot se apuca