Results 1 to 15 of 17

Thread: Joc la montura H-H! Se poate elimina?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

"@Shadowman nu prea am inteles la ce fel de joc te referi, nu am studiat mult problema"

Respecte!
    Ma refeream ca la mine,datorita turnarii suportului demontabil,pe care se prinde antena,are o usoara toleranta fata de axul motorului.Daca e liber nu e sesizabila miscarea.Problema apare daca pun antena pe suport,are un joc destul de mare,stanga-dreapta.Sus-jos nu are joc.
    Bafta!
    Respect!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Stab hh120

Salut !
    Recent am achizitionat de la satmultimedia un motor Stab hh120, l-am montat astazi si am observat ca bratul care sustine antena are un joc, cam jumatate de mm stanga-dreapta pe gradatie, dar se simte mult mai amplu la antena. Acum nu bate vantul, dar sunt sigur ca atunci cand va bate, vor fi probleme cu receptia unor sateliti problema, gen BADR. Tocmai din acest motiv am renuntat la un dm2800 care isi facuse joc, mai am un dm3800 speedy, dar ala e teapan, duce lejer un offset de 120.
    Intrebarea pt cei care aveti acest motor hh, tot la fel se prezinta ? Sau am nimerit eu unul defect?

Golden Member piccolo08's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Thumbs up

E normal putin joc
    de fapt e "lease-ul" pt limitator de cursa!
    Orice mecanism are toleranta!
    DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

@gigi_4476
    Daca e cu mecanism din plastic si e facut cu simtz de raspundere, are in partea de sus, (spre antena) intr-o laterala un surub.
    Prin strangerea acelui surub, reduci jocul !
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Stab hh120

optibox dm2800 am avut si stiu ca se poate regla, eu ma refer aici la STAB HH120, are acel "joc" de care va vorbeam mai sus, si nu am vazut vreo modalitate de reglaj la el. Va intrebam pe cei care aveti STAB daca e normal acel joc ca sa stiu, pt ca am vb azi la satmultimedia si tipul de la celalat capat a spus ca pana saptamana viitoare nu mai au pe stoc ca sa verifice daca fac toate la fel sau nu... Mai bine luam naibii tot dm3800 speedy, era la jumate de pret fata de stab si ţapăn, fără nici un joc...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs up

Salut, eu am motor STAB 120 , cu ''joc '' , montat de 3 ani cu antena de 16,5 kg , merge fara nici o problema . Am si un motor STAB 120 nou ( ca si rezerva pentru motorul care e montat )( luat de la www.satmultimedia.ro ) si acesta are ''joc'' mic de 1mm , l am verificat , dupa ce am citit postarea ta .Daca stii un pic de mecanica , ar trebui sa stii ca orice mecanism care e construit cu cap , din proiectare , are un mic joc ...
    Motorul tau , cu acel mic joc , e in regula , te ingrijorezi degeaba , parerea mea .

Noroc .

ps: daca ai timp citeste , pe forumuri sunt useri care folosesc acest model de motor si de 7 ani ...
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Golden Member piccolo08's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)
    DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi