pentru un Strong 4401, ce program de generat chei mai trebuei?am instalat softul din 2606"06,si nu pot sa-i trimet cheile.cine are vreo ideie?dar clona la zaharisit...?!? sti-ti ceva cum ar merge?nu am inka rezultate de la autopsia unui indulcit.vreau sa-l fac clona cu altul.am luat ceva de la sirbi.ei au spus ca merge cu un emulator.vreau si eu un emulator la Str 4401....fac cinste...

Reply With Quote

pentru un Strong 4401, ce program de generat chei mai trebuei?am instalat softul din 2606"06,si nu pot sa-i trimet cheile.cine are vreo ideie?dar clona la zaharisit...?!? sti-ti ceva cum ar merge?nu am inka rezultate de la autopsia unui indulcit.vreau sa-l fac clona cu altul.am luat ceva de la sirbi.ei au spus ca merge cu un emulator.vreau si eu un emulator la Str 4401....fac cinste...

intri la articole si gasesti manual.
Respectele mele..........................
pentru incarcare patch start...accesorii comunication hiperterminal aci selectati i bine de retinut port com 1 vi se va deschide un panou i dati un nume la bits per second selectati..115200..parity ...none data bits 8 stop bits 1 flow control selectam none dam apeli urmam cu ok ne ducem la setarea transfer selectam ... send file...nise va deschide un panou la brofse selectam patctul dorit adaugam mai jos 1 k xmodem dam send dupa aia dam clic cps/bps iar dupa aprox 3.4 min totul i ok va doresc succes
sa stiu si io sa nu dau bani degeaba pe el