Azbox e un Media Player complet, daca asta e tinta si satelitul doar pentru ce ai enumarat, nu mai fa cercetari.
Ia Azboz.
Buna ziua ,
Vreau sa iau unul din cele 3 receptoare enumerate mai sus .
Ma intereseaza urmatoarele lucruri :
Sa citeasca flac ,mp3,avi de pe hdd.
Sa pot viziona si shara cartela viaacces de Tvr si cea de Dolce (nu neaparat amandoua de o data).
Ipbox din ce am mai citit poate fi server la Dolce dar nu stiu daca si la tvr iar despre Azbox nu stiu nimic .
Nu imi permit un dm 800 original(nici nu stiu daca citeste flacuri,etc) .
Va multumesc !
Azbox e un Media Player complet, daca asta e tinta si satelitul doar pentru ce ai enumarat, nu mai fa cercetari.
Ia Azboz.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Ok,multumesc !
Deci AzBox-ul poate fi folosit ca server pt cardurile de Dolce si/sau Tvr ?
Server newcamd (prin oscam sau newcs daca vrei sa dai in reteaua locala e foarte bun) sau cccam acum prin oscam si in viitor prin cccamul original.
Inca o intrebare mai am si ma decid .
Care din ipbox 910 si azbox poate face picture in picture pe acelasi transponder fara montrarea celui de al 2-lea tuner ?
Multumesc !
Ipbox 910 nu suporta 2 tunere.
Pe IPBox 910HD cu firmware non-enigma2 (original ABCom, sifteam sau nlb, etc) merge bine PiP pe acelasi transponder. Cu Enigma2 inca nu merge corect (pt SD) sau nu merge deloc (pt HD).
Multumesc mult .
astept o parere si despre azbox privind pip pe acelasi transponder cu un singur tuner .
Koala e un aparat care merita mai multa atentie.
Imaginea originala e excelenta, enigma 2 e foarte buna (driverul de tunner inca nu e perfect in e2).
Merge faza cu pip la Koala pe acelasi transponder pe imaginea originala.
Un singur lucru ma deranjeaza la koala,nu are hdd pe sata.vreau sa pun muzica de pe pc pe receiver ca sa nu mai deschid pc ul pt a asculta muzica ..
Deci ce stiti despre AzBox,stie pip pe acelasi transponder ?