aici sau pe softpedia ia legatura cu @ovex , el stie mai bine cum merg lucrurile cu focussat
as vrea sa reactivez un card focus dar nu stiu cum pot sa fac asta deoarece azi cand am vrut sa il incarc prin sms mi-a dat eroare mesaj si sa sun la ei la focus.Cand am sunat au spus ca nu imi activeaza cardul deoarece nu sunt titular de contract cardul cumparandu-l de la altcineva,acum vroiam sa stiu daca e vreo metoda de reactivare fara ajutorul celor de la focus
aici sau pe softpedia ia legatura cu @ovex , el stie mai bine cum merg lucrurile cu focussat
Salut, confirma si altcineva existenta problemei de reactivare a unui card F**ussat ( fara contract ) prin SMS ? Multumesc frumos .
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
nu cred sa fi avut probleme cu sms-urile.eu am activat azi si mi-a confirmat activarea poate nu ai scris o cifra bine si nu sa activat daca nu reusesti trimite in PM seria la card si cea de pe cartela reincarcabila si o activez eu
azi am incercat sa incarc din nou cartela si culmea a mers fara probleme