Eu v-am zis ca trebuie batuti,poate o sa stie de frica.![]()
Dislikes: 0
Eu v-am zis ca trebuie batuti,poate o sa stie de frica.![]()
:
N-ai nicio sansa Zmeura.....!!!!
Daca nu-i altoiesti pe toti o data, nu v-or intelege nimic.
Iar daca nu se poate pe toti,..... inseamna ................deloc...deci degeaba!!!!!
Nu stiu cati deodata dar o sa vedem mai la toamna cand se strange latul.![]()
:
ha ha ha ce-mi place! sa-nceapa arestarile!!! catuse, catuse! mama ei de presa aservita si anti-romaneasca!ca din cauza tonomatelor o vom duce noi rau.. la puscarie cu vantu, patriciu, voiculescu, gadea, stan, badea, ciutacu, firea, chireac, sov, srs, ctp etc! se vezi pe urma nivel de trai, nenica!!!
LE. Diaspora, nu va-ntoarceti in minunata tara? ca, uite, se face curatenie!
MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH
..pusi la zid si impuscati !
Glont in cap !![]()
totusi... sa nu exageram... sau poate...
MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH
...sint unul dintre cei care au dat cu capul in acest sistem destul de bine, am avut fel si fel de experiente mai mult sau mai putin neplacute. Cea mai tare, cand un functionar astepta mita, sa corecteze o greseala facuta.....de el !!!
Sistem de kko !
Multumiri celor doua trusturi media, care cu "ajutorul" dat populatiei romaniei, dezinformariile repetate si campaniile nesimtite si irealiste, au dus indirect la cresterea TVA la 24%. Asta pe termen lung va duce la faliment !
Asa sa va ajute Dumnezeu !
Romania se scrie cu R mare!populatiei romaniei
...populatia romaniei... fi atent !!!
R mare daca era Romania Mare !
S-a luat curentul cand sa-ti dau Reply, pentru asta un mesaj pentru electrica distributie, pentru nenumaratele socuri de tensiune pe care zilnic aparetele le incaseaza din cauza voastra HUUUOOOO !
Este si asta ontopic !
Glorie eterna guvernului Boc(kassa)!!
Var cu Adolf, frate cu Iosif, prieten cu Kim
Jos palaria si Tot respectu pt. Doamna Profesoara
http://www.adevarul.ro/actualitate/s...etter-20100702
...se vede clar ca acel reply al meu a fost o gluma ? Sau nu avem voie sa glumim ? Ori santem prea incrancenati si nu mai stim de gluma ?
Intr-adevar....se intampla in Romania !!!!