Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 18

Thread: Daca i-ar pasa cuiva ...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Default Daca i-ar pasa cuiva ...

Daca i-ar pasa cuiva de concluziile BAC-ului recent incheiat ... ar desfinta
    pe loc 30-40% din "liceele" din Romania ... gauri negre financiare ... produc
    analfabeti cu diploma ... si imbecili pe banda rulanta !
    Dac-o fi adevarat ... academicianul Moisil zicea " din pacate nici o lege nu
    interzice sa fii imbecil " ... si se pare ca este si molipsitor !
    Pseudolicee , cu pseudoprofesori si pseudoelevi ... asta este realitatea scolii
    de azi ... de ieri ...demult ! asa de demult ca ne-am obisnuit ... ne-am obisnuit
    cu minciuna ... a devenit a doua natura ! minte elevul , minte profesorul , minte
    inspectorul , minte ministrul ...si lucrurile nu se opresc aici !!!
    Profesorul de azi , scuzata-mi fie generalizarea ... sa ma scuze exceptiile , sint
    simpli slujbasi de mana a doua , fara vocatie , fara constiinta , fara chef de
    munca ... dar cu pretentii de recunoastere sociala ... ei sint ucigasii inteligentei
    copiilor nostri ... din imbecilitate !

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

...cata dreptate ai !!! Din pacate nimanui nu-i pasa !

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Am scris mai demult toate astea insa putini m-au crezut!

Sa-si deie toti DEMISIA, caci nu ne trebe femei cu diploma care se populeze centurile dupa terminarea facultatii sau ingineri care se vanda la piata de alimente.Toti doresc sa faca scoala chiar daca nu s-au nascut pt asa ceva, toti doresc sa fie domni/doamne , toti doresc sa steie la birou/cabinet, foarte putini doresc sa insuseasca o meserie , doua sau mai multe!
    Uitati numai ce meseriasi sunt acum , vedeti numai calitatea lucrarilor ce le executa si apoi DISCUTAM!
    Vedeti numai ca egztrem de putini tineri sunt atrasi de agricultura si cresterea animalelor , fug de asa ceva si o considera o rusine sa se ocupe cu asa ceva
    Intrebati numai un pusti de 14-15 ani ce vrea sa fie cand va fi mare ....

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Si pina la urma avea dreptate BASESCU cu scolile de timpiti
    IPBOX 91HD antena 1.8 petale MST LNB INVERTO 0.3DB FLANSA.Digitv dublu antena 0.9 LNB INVERTO 0.0DB TWIN

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Treaba voastra,asteptati sa va educe profesorii copii.Eu am nepot care a intrat la liceu cu a doua medie din judetul lui.
    Clar ca ramanem cu fraierii in tara,dar exportam medici.Asta nu e vina sistemului de invatamant.
    Ia vedeti in curtea cui e Spiru Haret.
    Prosti erau si pe vremuri,dar au fost timpuri in care trebuiau trecuti toti din diverse motive,acum au trebuit sa pice cat mai multi din alte motive.Sa zicem ca li se da elevilor subiecte foarte grele pentru a le da peste nas profesorilor cand mai vorbesc despre reducerea de salarii.
    Corect,si eu am zis ca ar trebui desfintate scolile si spitalele,sunt degeaba si doar toaca bani.
    Copii tampiti sunt crescuti de parinti tampiti.Sunt copii vostrii nu ai profesorilor.Asa tara,asa oameni,asa urmasi,asa conducatori,etc.

PS: Caz concret in care o invatatoare nu se descurca cu un copil nici cum.Il cheama pe taca-su la scoala si acesta ii spune sa il bata.Ea nu poate face asa ceva conform zilelor pe care le traim,parintele ridica din umeri ca el acasa nu are ce sa-i faca.Deci,educatie.Bineinteles ca de vina e profesorul care nu are ce masuri sa ia,copilul nu e chiar prost si nu ii poate controla problemele de comportament prin note pentru ca nu ar fi corect si i-ar sari parintele in cap.
    :

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

eu si acum le spun saru'mina dascalilor .... faptul ca am putut sau nu sa diger intelectual mincarea care mi-a fost pusa in fata de catre ei mai tine si de stomacul meu .
    da' na .... fiecare cu soarta lui .

( este un mecanism psihologic sintetizat prin << ehei , pe vremea mea ... >> , l-ai luat in considerare ?! )