-
RSP - Team
da greseala lui @horatyu! prea multe explicatii! sunt curios pe cate dintre forumurile pe care mai intrati un moderator trebuie sa raspunda in fata userilor cu 2 posturi ptr actiunile sale? daca @horatyu a gresit asta e problema lui cu adminii si nu discutie publica!
-
-
RSP - Team
omul sigur a incurcat forumurile! eu am 4 clone ...dupa parerea lui acum trebuia sa am ban!
-
Insasi ideea comparatiei de tipul A vs B ... mi se pare o aberatie ! de ce vs ...
ce rost are ...ce mesaj poate transmite ! Nu am nimic personal impotriva clonelor
... cine si-a luat-o ...sa fie sanatos si sa faca ciocul mic ! ... este ca si cum mi-as
fi luat un Rolex de 20$ si acum il fac tampit pe ala care a dat 1000 pe unul adevarat !
hai sa pastram masura ... 20$ dai de 20$ ai !!! Eu am un dm500 inca de acum 6 ani ...
si este bine merci ! bunul meu prieten are un Optibox 550s de 3 ani si este bine merci ...
care este relevanta acestui fapt ? niciuna ... Daca vreti sa ne transmiteti ceva nou
... poftiti ... sintem numai ochi si urechi ...daca vreti sa rascolim KKT-ul ca pe RDI ...
din lipsa de idei si mesaj ... lasati-o balta !
-
Membru de onoare
Inca odata: eu nu am vazut vre-un topic sters si nici nu am auzit pe alt mod sau admin sa fi vazut.Punct.
Probabil ai incurcat forumurile.