Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: horatyu ... moderator

Standard RSP member rohack's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default horatyu ... moderator

Eu mai demult am deschis un topic cu titlul ECHOSMART 500 vs DM 500S. Deoarece am stiut si am vazut pt prima oare un asemenea reciver care a venit din CHINA deabia aparute si acolo m am gandit sa dau vestea. Baieti au inceput sa se discute despre acest subiect pana a aparut horatyu care bineinteles a sters el discutia care o incepusem eu si a bagat el una Echosmart 500s-clona DM 500 . Acuma nu stiu cat de corect e sa ei vorba omului din gura si sa o relatezi tu . Mie mi se pare acest lucru lipsit de profesionalism daca el este moderator pt acestui forum.

ACEASTA A FOST O INTAMPLARE CARE SA PETRECUT MAI DE MULT SI CARE M AM HOTARAT SA O ZIC LA TOTZI USERI DE AICI . ASTEPT REPLY LA ACEST MSG DACA SI ALTI AU MAI PATIT ASA CEVA

Mentioned
    0 Post(s)

Default horatyu ... moderator

Eu mai demult am deschis un topic cu titlul parca ECHOSMART 500 vs DM 500S sau ECHOSMART 500 nu imi mai aduc bine aminte cum era titlul exact. Deoarece am stiut si am vazut pt prima oare un asemenea reciver care a venit din CHINA in Romania si care a fost distribuit mai departe in tara m am gandit si eu sa zic lucrul acesta pe forum la toata lumea. Baieti au inceput sa discute despre acest subiect pana a aparut horatyu care a luat el problema in mana care bineinteles a sters el discutia care o incepusem eu si a bagat el una "Echosmart 500s-clona DM 500" care bineinteles o vedem si azi . Acuma nu stiu cat de corect e sa ei vorba omului din gura si sa o relatezi tu . Mie mi se pare acest lucru lipsit de profesionalism daca el este moderator pt acestui forum.

ACEASTA A FOST O INTAMPLARE CARE SA PETRECUT MAI DE MULT SI CARE M AM HOTARAT SA O ZIC LA TOTZI USERI DE AICI . ASTEPT REPLY LA ACEST MSG DACA SI ALTI AU MAI PATIT ASA CEVA

VOI CE PARERI AVETI E CORECT ????
    Last edited by rohack; 16-06-10 at 22:30.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Si de ce acum? De ce nu ai deschis subiectul acesta atunci, cand spui ca sa intamplat ceea ce sa intamplat?

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu se poate verifica asta ca sa nu mai fie acuzatii in stanga si in derapta fara rost ? Nu exista baze de date la diverse date, iar cu datele de ;a posturi verificata realitatea ?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Horatiu nu are drepturi de stergere fizica,deci postul sau topicul trebuia sa fie vazut si de alti moderatori sau admini.Daca tot trebuie sa ne dam cu parerea eu zic ca ar trebui sa iti cam ceri scuze,altfel nu pot spune pe forum ce gandesc.

PS:Titlul nu era bine primit nici macar la gradinita.
    :

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Cred ca @zmeura este cel care poate spune 100% cine ce drepturi are pe acest forum. Cred ca cele de mai de sus au incheiat aceasta discutie !
    Last edited by daradici; 16-06-10 at 23:26. Reason: ...am adaugat o litera "e" :D

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu sunt eu miezul din gogoasa,dar la cat timp imi pierd pe aici imposibil sa fi ratat topic si horatiu nu il putea face sa dispara total,ramanea vizibil pentru toti de fapt,doar ca aparea ca sters.
    :

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Aici nu face fiecare ce vrea sau cum vrea....exista un regulament si trebuie respectat, chiar si de moderatori!

Mentioned
    0 Post(s)

Sau chiar acuzatul in sine poate isi mai aduce aminte ce a facut si poate ne zice el ?

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Nu sunt eu miezul din gogoasa.....
    Nu e vorba intre a fi sau nu miezul, cred ca stii cine poate si cine nu poate sterge, redenumi, pe acest forum, sint convins de asta !

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Exclamation

Dacă horatyu ar şterge ceva de pe forum , ar rămane mesajul şters ca aici

rohack , ai incercat să rezolvi problema in privat cu horatyu ?
    Poate este o confuzie la mijloc.

.

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

... nu neaparat !

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by rohack View Post
    Eu mai demult am deschis un topic cu titlul parca ECHOSMART 500 vs DM 500S sau ECHOSMART 500 nu imi mai aduc bine aminte cum era titlul exact. Deoarece am stiut si am vazut pt prima oare un asemenea reciver care a venit din CHINA in Romania si care a fost distribuit mai departe in tara m am gandit si eu sa zic lucrul acesta pe forum la toata lumea. Baieti au inceput sa discute despre acest subiect pana a aparut horatyu care a luat el problema in mana care bineinteles a sters el discutia care o incepusem eu si a bagat el una "Echosmart 500s-clona DM 500" care bineinteles o vedem si azi . Acuma nu stiu cat de corect e sa ei vorba omului din gura si sa o relatezi tu . Mie mi se pare acest lucru lipsit de profesionalism daca el este moderator pt acestui forum.

VOI CE PARERI AVETI E CORECT ????

ok frate
    mergi la alta masa si te plange
    orice administrator poate sa vada toate posturile tale
    nu stiu de ce vorbesti
    cred ca ai vrut sa postezi ceva cu un nume si acum dupa 3 luni te trezesti ca nu iti place

eu cred ca defapt tu ai postat pe alt forum si dai vina pe mine

Actiunile mele de moderare la echosmart s-au facut in vazul tuturor si daca tu nu iti aduci aminte exact nu mai acuza fara motiv , ca orice administrator poate vedea daca am stars sau nu ceva, nu se sterge fizic de catre moderatori , doar soft
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by rohack View Post
    Eu mai demult am deschis un topic cu titlul ECHOSMART 500 vs DM 500S. Deoarece am stiut si am vazut pt prima oare un asemenea reciver care a venit din CHINA deabia aparute si acolo m am gandit sa dau vestea. Baieti au inceput sa se discute despre acest subiect pana a aparut horatyu care bineinteles a sters el discutia care o incepusem eu si a bagat el una Echosmart 500s-clona DM 500 . Acuma nu stiu cat de corect e sa ei vorba omului din gura si sa o relatezi tu . Mie mi se pare acest lucru lipsit de profesionalism daca el este moderator pt acestui forum.

probabil ai mancat ceva stricat si esti deranjat la stomac

nu pot sa comentez aberatile tale
    eu ca moderator nu pot sa sterg posturile tale fizic ci doar soft, deci raman urme

poate ai postat pe alt forum si nu iti mai aduci aminte

faci acuzatii nefondate
    maine o sa mut la offtopic la topicul nu te supara frate tot ce e offtopic

asta mai lipsea sa vina cineva sa ma acuze pt nu stiu ce amintiri din copilaria lui

uite dovada aici

http://www.sateliti.info/search.php?do=finduser&u=13032
    astea sunt toate posturile tale
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

...in sfarsit raspunsul mult asteptat !
    Cred ca subiectul poate fi inchis ! Sau mai este ceva de adaugat ?

Page 1 of 2 12 LastLast