Results 1 to 5 of 5

Thread: Tutorial CCCAM sau SHARING

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member rohack's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Tutorial CCCAM sau SHARING

Salut as vrea sa stiu si eu cum se face un Sharing ce imi trebuie sau un CCCAM pt DM500S sau care este cea mai ieftina metoda de a vedea in continuare Digi ??? in afara de ab.
    Sper ca la acest msg sa raspunda doar cei care au chef sa scrie sau sa explica in detaliu si cei care rasp de genul cauta pe GOOGLE sau SA MAI DISCUTAT sa se ABTINA stiu ca sau mai discutat dar forumul acesta nu are o rubrica de TUTORIALE

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Draga prietene avem pentru tine de la A la Z tot ce se poate face cu acest receptor numit Dreambox, uite aici: http://www.sateliti.info/showthread.php?t=7861

Iar ca sa il faci sa fie Ok sa poti face schimb de carduri, de linii, si asa mai departe uite aici: http://www.sateliti.info/forumdisplay.php?f=99

Daca ai nelamuriri iti stam la dispozitie, in general este bine sa il faci tu sa mearga, iti va fi mai usor!

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

am impresia ca tu scormonesti c..t,deci ai de grija ca daca mai continui.....am sa te continui si eu pe tine pe alte meleaguri

te as ruga sa mi asculta sfatu,asta in ideea ca iti doresti sa ai prieteni aici,informatii si alte cele,daca nu te intorci de unde ai venit
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

s-a terminat mocangeala

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

...cea mai ieftina metoda de a vedea in continuare Digi...
    este abonamentul.Serios.La 23 ron pachet baza si posibilitatea de a lua pana la 3 receptoare in chirie sau primele doua cumparate e cel mai ieftin.
    Daca din ce scrie pe aici nu ai reusit sa te prinzi de cum merge cccam,mai ales acum cat mai merge si cu chei,atunci eu zic sa vinzi dream-ul si sa te abonezi la ei.
    Inca odata,nu e raspuns la misto,e foarte serios.
    :