Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 19

Thread: optibox 550 modificat electronic...HashDeu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Default optibox 550 modificat electronic...HashDeu

Dupa receptoarele obisnuite care au fost modificate electronic uite ca cineva (un artist in ale electronicii) a reusit sa modifice si un optibox 550.

http://www.okazii.ro/catalog/4144918...LECTRONIC.html

Oare a instalat linux inainte sau dupa modificarea electronica a receptorului? Despre modificare o fi vorba? Se refera oare la "sistemul audeo optic?" Sau a reusit sa modifice receptorul din SD in HD?

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Cred ca i-a pus turbina , aripa deportanta si a scris Porsche pe portiera !!!

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Slab baieti ,slab!!!
    Asta e si mai tare!!! http://www.okazii.ro/catalog/3521086...v.html#galerie - asta sigur e mana in mana cu aia de la astra
    motoras electric digital cu schimbarea pozitiei satelitului prin schimbarea canalului tv de la telecomanda

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Dar un receptor care sparge nagra 4,la care viseaza unii,nu este?Am inteles ca la baietii astia de pe okazii e "rezolvat" nagra 3,deci vreau sa vad si eu ceva noutati nu chestii slabe.
    :

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

....azi maine apare Optiboxul modificat genetic !
    Chiar asa proasta e lumea ? Modifcat electronic ???

Cred ca daca mai citesc din astea am sa-mi pun semnaturile pe forumuri...

"Mamaaaa.....in ce lume traim !??? "

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Succes la schimburi de linii,mai ales linii N.
    http://www.okazii.ro/catalog/4149084...t-12-luni.html
    :

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zappa View Post
    Dupa receptoarele obisnuite care au fost modificate electronic uite ca cineva (un artist in ale electronicii) a reusit sa modifice si un optibox 550.

http://www.okazii.ro/catalog/4144918...LECTRONIC.html

Oare a instalat linux inainte sau dupa modificarea electronica a receptorului? Despre modificare o fi vorba? Se refera oare la "sistemul audeo optic?" Sau a reusit sa modifice receptorul din SD in HD?
    cam tarziu dar acum am vazut...

si asta nu e nimic! omul a reusit sa-l modifice si "SOFFTVARE " nu numai electronic! modificare de ultima generatie ! habar nu avem noi!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Tari discutiile de acolo.De mult nu am mai ras asa tare.
    :

dMd
    Guest

Totusi omul isi calca pe inima indrumandu-si clientii printre randuri cu urmatoarea fraza ..... "Mai multe despre sharing puteti vedea si invata accesand site-ul romanesc www.sateliti.info", asta deoarece vanzatorul de iluzii precizeaza clar ca : "Suntem specializati in comercializarea reciverilor satelit ..." si nu in altceva, daca vreti detalii suplimentare sau sa invatati cateva chestii despre "linii" accesati pagina sus amintita, acolo veti gasi persoane care isi pot pierde timpul cu explicatii, el, vanzatorul este ocupat cu afacerile deci...trebuie inteles. Sa nu va mire cresterea numarului userilor pe acest forum, doar ni s-a facut reclama gratuita, iar pentru asta trebuie sa fim ingaduitori.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

pai nu ai observat deja?balalei cu pana la 5 posturi te jignesc si iti dau peste bot de zici ca ei au creat forumuetc etc
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dMd View Post
    Totusi omul isi calca pe inima indrumandu-si clientii printre randuri cu urmatoarea fraza ..... "Mai multe despre sharing puteti vedea si invata accesand site-ul romanesc www.sateliti.info", asta deoarece vanzatorul de iluzii precizeaza clar ca : "Suntem specializati in comercializarea reciverilor satelit ..." si nu in altceva, daca vreti detalii suplimentare sau sa invatati cateva chestii despre "linii" accesati pagina sus amintita, acolo veti gasi persoane care isi pot pierde timpul cu explicatii, el, vanzatorul este ocupat cu afacerile deci...trebuie inteles. Sa nu va mire cresterea numarului userilor pe acest forum, doar ni s-a facut reclama gratuita, iar pentru asta trebuie sa fim ingaduitori.
    Pentru ei si nu numai recomand sa citeasca aici http://www.sateliti.info/showthread.php?t=19704
    Pentru cei care nu vor respecta cele scrise vor parasi forumul definitiv.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Si eu sunt de acord ca bisnitarii sa isi trimita clientii la vanatoare de linii gratis pe aici.De cand astept asta!
    Traiasca noul sport national,sharingul!Asta e urmasul sportului decedat,cheile nagra2.Si da,noi suntem pe aici ca sa asiguram suport tehnic pentru clientii baietilor astia care nu reusesc sa scrie doua randuri inteligibile dar prostesc oamenii.Bravooo!!
    Asta si sharingul facut tot pe bani si tot cu ecm-uri trase din cardurile altora.Dar lasa moo sa faca si ei un ban,ce naiba avem noi cu ei?Cred ca ori suntem invidiosi,ori 30% de pe aici vand receptoare,ori 30% tot de pe aici au payservere.
    Sa va fie rusine,va legati asa de oameni aiurea.Nu vedeti ca sunt unii cu cateva posturi care ii simpatizeaza si ne arata ce afaceristi de treaba sunt ei?Nesimtitilor!
    :