Results 1 to 13 of 13

Thread: CLONA DM500s CHINA vs RUSIA

Standard RSP member rohack's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default CLONA DM500s CHINA vs RUSIA

Din cate am auzit, cica ca ar fi 2 clone de recivere DM500s in Romania si anume unele care sunt mai bune facute in CHINA si altele care sunt mai proaste facute in RUSIA.
    Cele facute in Rusia cica ar avea placa de retea foarte prosta si s-ar arde ff repede si nu mai aveti ce sa ii faceti si mai ales c-am la 2 - 3 saptamani placa moare si va trebui sa ii puneti din nou imaginea ca sa mearga.
    Acuma stie cine-va vreun program cu care se verifica datele de identificare din aparat adica seria, nr, mac, unde e facut chestii din astea in afara de actipildul care e lipit pe el ?????

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking

...inteleg eu gresit ? ...sau zici ca se arde placa de retea dupa doua saptamani de folosire si acesta se repara cu instalarea unei noi imagini ???

I-mi scapa ceva aici ???

Standard RSP member rohack's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default X

Deci cele facute in RUSIA c am la 2-3 saptamani placa de retea se dezactiveaza sa ca mearga din nou va trebui sa instalezi din nou softul in reciver nu va merge daca ii pui o imagine salvata la momentul in care mergea. Asta este primul lucru care te face sa te gandesti daca e sau nu din RUSIA si la un moment dat peste 4-5 luni se va arde intr-un final asa am patit eu cu al meu cand l am dus la reparat sau uitat baieti la el si mi au spus ca nu au ce sa ii faca ca e din Rusia deea sa si ars placa de retea. Cu cele aduse de acolo asa se intampla si ca o paranteza (DIGI UNGARIA a trecut pe Nagra3 nu in totalitate mai sunt doar cateva canale si apoi va veni si randul nostru)

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

amuzant

daca se arde vreo placa, se arde mainboardu, adica se arde cu totul. placa de retea...nu e integrata?

daca-s facute in rusia, nu au tabla mai groasa pe ele?

am si eu un prieten, a cumparat un dm... a gasit un dop de la o sticla de vodka, sa fie din Rusia oare?

glumesc, evident

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Despre Digi Hu ai scris si tu doar asa ca sa o dai in off.Citeste forumul mai des sau mai atent.
    Pune si tu poze cu interiorul clonei rusesti ca altfel vorbim pe nimic,noi nu suntem vanzatori pe okazii sa le stim.
    Last edited by zmeura; 13-06-10 at 16:30.
    :

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Eu am auzit ca si cele fabricate in Rusia sunt facute in 2 locuri; unele se fac in Transnistria (si au piese din Turcia)si altele tocmai la Vladivostock (cu piese din Japonia). Care credeti ca sunt mai bune si merita cumparate?
    Si ca o paranteza ...DIGI UNGARIA a trecut pe Nagra3 nu in totalitate mai sunt doar cateva canale si apoi va veni si randul nostru. O sa trecem si noi in nagra 3? Eu as prefera nagra 4 daca ar fi sa aleg.

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking

.. Cele din rusia au carcasa din tabla de 2mm si bineinteles ca si dimensiuniile sint MUUULT mai mari decat cele obisnuite, colturile nu sint luate bine la pila si telecomada are 2 Kg, este cu fire, groase bineinteles..

...discutam discutii ...

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

alea rusesti sunt modele pentru siberia si normal ca pe caldura se duc! apropo de datele din memorie...fa un dump si vezi daca gasesti pe acolo ceva de genul urss sau ussr!

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

este adevarata treaba dar nu apare in dump ussr sau urss apare CCCP ca este in ruseste iar imaginea de boot este asta

Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    Si...uite asa arunca unul o piatra si.....motiv de discutii.
    E vara,e concediu,e misto!
    Apropo...alea rusesti au si Kalasnikovul integrat?As cumpara vreo 2,3 cu munitie bonus.....
    Bafta!
    Respect!

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Quote Originally Posted by shadowman View Post
    ...
    Apropo...alea rusesti au si Kalasnikovul integrat?As cumpara vreo 2,3 cu munitie bonus.....
    Bafta!
    Sunt dar si alea clonate mai putin munitia...
    ..::EGAMI TEAM::..

Standard RSP member hd56fox's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Sunt clonate , si nu trag . Imping !
    kathy 910,Panasonic,Onkyo TX-SR706,dm800cl

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    Mai baietile,eu cred ca rusii astia nu prea cloneaza,ei doar imbunatatesc unele modele.Oricum rusii au "copii originale"
    Daca sunt rusesti cu adevarat alea sunt "balsoi"si scule adevarate,fara moarte ceva de genul camioane Kamaz.
    Na in fine speram sa vedem si DM 800 HD sovietice si DM 8000 HD etc...la mai mare.A da..daca se poate sa fie si cu lampi....ar fi cu adevarat revolutionare.
    Na...asta e!
    Poate cei care l-au informat pe baiat ca sunt sovietice,nu aveau habar de ele...si au zis asa sa se afe in treaba.Nu stiu ce sa zic dar mi se pare ciudat,ar fi prima clona sovietica la DM 500.
    Bafta!
    Respect!