-
Asta asa este ... oamenii ! unii sint prea batrani , altii s-au descalificat si multi
au plecat facind joburi nedemne de calificarea lor initiala !
Stiu foarte bine cum se face primul milion ! majoritatea magnatilor de azi ,
daca au bun simt ...ceea ce este rar ! cred ca se rusineaza de cum au facut
primul milion ... intamplarea face ca prin 1996 sa-l fi vazut pe Trita Fanita intrun
interviu care mi-a revelat un om care "stie cat este ceasul" ... cat costa, de unde
si cu cat se cumpara grau ! desi nu ma pricep deloc la agricultura ... nu pot sa nu
remarc ca el este un as ! stie ce , cum , cu cat si cu cine trebuie s-o faca ! ... in
rest daca dai o cautare cu Google ...vei gasi zeci de referinte la acest personaj ...
cele mai multe nefavorabile ... si totusi jos palaria pentru ca produce aici si acum !
La fel i-am admirat inteligenta si priceperea de bussines a lui Dinu Patriciu care a
repus pe roate una din gaurile negre ale economiei anului 2000 ... Petromidia si nici
despre el nu poti citi numai lucruri in roz ... dar cerbicia si relatiile dau rezultate !!!
Drept sa va spun Insula ar putea sa fie proprietatea privata si a unui seic si zau
daca m-ar deranja ... decat sa vad miile de hectare de teren in paragina ... pro-
prietatea unor oameni prea batrani sa mai poata face ceva sau unor speculatori
care l-au luat pe nimic si asteapta zile mai bune ....
Last edited by MihaiP; 15-06-10 at 15:22.