Results 1 to 15 of 35

Thread: Antena de 2.2 m in Bucuresti

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Antena de 2.2 m in Bucuresti

Quote Originally Posted by TheAce View Post
    N-as zice ca se comporta ca un offset de 1.2, ca am avut inainte si diferenta se simte. Rz zicea pe rdi, cu aceeasi antena, ca lui nu ii intra Deluxe-ul pe 1H si nici Thor 2-ul deloc care mie imi intra cat de cat. In fine, nici Brasovul nu e Bucuresti.

Am luat de pe lyngsat, toate TP-urile lui 1H si le-am testat, la ora 11 ziua. Rezultatele sunt urmatoarele. Mentionez ca seara imi intra bine toate aceste TP-uri. Mai testeaza cineva?

11778V NU
    11836V NU
    11954H DA
    12051V DA
    12070H NU
    12090V NU
    12110H DA
    12129V DA
    12148H Slab
    12168V NU
    12188H DA
    12207V DA
    12226H Slab
    12246V Slab
    12266H DA
    12285V DA
    12324V Slab
    12344H DA
    12363V DA
    12402V Slab
    12422H DA
    12460H DA
    12480V DA
    12663H Slab
    12692H DA

Man,la ceea ce ai tu ar trebui sa vezi mult mai bine,in special DELUXE care mie imi intra pe o parabola de 185 destul de bine,cred ca mai trebuie reglata,trebuie o zi intreaga sa stai langa ea si sa o bibilesti mm cu mm la focar si lnb numai asa o poti aduce la valorile ei normale cat de cat,mie mia luat 3 saptamani sa o pot regla pe a mea exact pe fiecare zi trebuia sa umblu la cate ceva !

Standard RSP member stal's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

mi-am tocat si eu creierii cu astfel de antena
    E un mare gunoi .
    Asa zisul punct de focalizare...nu-l cauta pt ca e de dimensiunea mingii de hanbal singura sansa si solutie e sa adopti sistemul gregorian (optica dubla) sau pe romaneste cauti o parabola mai mica cu care refocalizezi imperfectiunile unei antene mari
    Personal doar am studiat fenomenul si as dori o discutie mai ampla in sensul asta . Practic ce am facut:
    Am luat doua spray-uri de oglindare si am vopsit o astfel de oala pt ca ma plictisisem de plimbat si horn si lnb; apoi am pus ,seara ,un reflector de raclama la o distanta de 10m apoi cu o coala A4 am cautat focarul .
    Pacat ca nu mi-a dat prin cap sa fac o poza .
    Clientul era extrem de nervos pentru ca practic existau doua focare intr-o suprafata de 15X15 cm.(voia sa-i cheme pe cei de la magazin)
    Din pacate timpul alocat "cercetarii" e aproape de zero dar daca as fi prins o parabola de 15 cm diametru ar fi meritat .
    Am spalat vopseaua spray cu decarburol auto
    Concluzie : Bani pierduti
    P.S. Dati o idee : de unde o parabola mica cu o distanta focala de 20-30 cm?

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

De la o antena WIFI...?

Standard RSP member stal's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

da un link

Standard RSP member
    Mentioned
    14 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul
    Pentru ASATRA 2D incearca pe acest transporder intre 10-12 ziua sau seara intre 21-23;

10847 V
    MPEG-2
    MPEG-422000 5/6
    N-ar fi rau sa ne pui o poza cu semnalul si imagine de pe acest transponder de pe Astra 2D!Sint curios sa aflu cit semnal/calitate ti-a intrat si ce scule ai folosit ca sa poti prinde semnal util de pe acest satelit extrem de problematic pentru zona de sud-est al Europei.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by costel1 View Post
    N-ar fi rau sa ne pui o poza cu semnalul si imagine de pe acest transponder de pe Astra 2D!Sint curios sa aflu cit semnal/calitate ti-a intrat si ce scule ai folosit ca sa poti prinde semnal util de pe acest satelit extrem de problematic pentru zona de sud-est al Europei.
    Aici ai detalii despre Astra 2D!
    http://sateliti.org/showthread.php?t=734

Standard RSP member
    Mentioned
    14 Post(s)

Am citit si eu topicul la care ma trimiti,printre altele si pentru ca am si o interventie acolo,dar intrucit mi-a atras atentia afirmatia ta ca-ti intra intre anumite ore semnal de pe Astra 2D m-am gindit ca poate asistam la o premiera pentru Romania,si anume ca in partea de sud-est a continentului intra semnal util de pe acest satelit.Si in masura ca ne-ai fi confirmat,prin poze sau probe materiale,am fi fost cu totii incintati de realizarea ta!Poate cu alta ocazie,cind vei obtii semnal stabil si suficient de pe Astra 2D,ne vei satisface curiozitatea.Pina atunci iti doresc succes in acest sens.