Results 1 to 15 of 35

Thread: Antena de 2.2 m in Bucuresti

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Antena de 2.2 m in Bucuresti

Quote Originally Posted by TheAce View Post
    Claudiu, ai reusit sa faci masuratorile la antena ta?

Inteleg ca nu e cea mai performanta de pe piata dar totusi ce se poate face sa mearga cat de cat rezonabil?

Chiar daca este bulgareasca, momentan nu este deformata sau dilatata, iar daca matrita e buna ma gandesc ca nu e chiar asa o cauza pierduta.

Incepe prin a schimba ghidul de unda,vezi ca la TechnicB are un model la 20 ron este complect diferit de al tau dar este super,acelasi model il am si eu si nu am avut probleme,dupa ce schimbi ghidul de unda mai ajusteaza betele cu 1 cm apoi mai povestim!

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    30 Post(s)

nu am reusit deocamdata ,ca trebuie sa schimb lnb-ul,pe antena avind unul twin care consuma mai mult si analizorul se inchide imediat.Acum ma mai incurca si ploaia.
    Sper ca simbata sa vin cu un amic care are mina buna si le face din ochi,ca sa o scoatem la lumina.
    Apropo de ghidul de unda ,cel cu care a venit antena e sigur mai reusit decit acel ghid de unda universal pe care il vinde tehnic-b,care e facut pt antene de la 1,4 pina la cit se nimereste. Si plus ca daca schimbi ghidul de unda trebuie sa schimbi si prinderea si poate si betele. Asa ca nu e o idee buna.
    Problema e de la focar pe care nu-l poti regla bine cu antena pe stilp,si nici sa verifici ca lnb-ul priveste catre centrul parabolei.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by claudiu View Post
    nu am reusit deocamdata ,ca trebuie sa schimb lnb-ul,pe antena avind unul twin care consuma mai mult si analizorul se inchide imediat.Acum ma mai incurca si ploaia.
    Sper ca simbata sa vin cu un amic care are mina buna si le face din ochi,ca sa o scoatem la lumina.
    Apropo de ghidul de unda ,cel cu care a venit antena e sigur mai reusit decit acel ghid de unda universal pe care il vinde tehnic-b,care e facut pt antene de la 1,4 pina la cit se nimereste. Si plus ca daca schimbi ghidul de unda trebuie sa schimbi si prinderea si poate si betele. Asa ca nu e o idee buna.
    Problema e de la focar pe care nu-l poti regla bine cu antena pe stilp,si nici sa verifici ca lnb-ul priveste catre centrul parabolei.
    Prinderea ramane nu trebuie decat sa inlocuiesti acea parte a ghidului care este prins de lnb,ma rog fiecare ce testeaza,eu am testat si nu mia placut cel original,am cumparat unul de la technicB si am acum o marire de semnal de 8% deci este o diferenta,bun mai exista si varianta ca antenele nu seamana una cu alta chiar daca sunt de la acelasi producator si aceiasi marca,este adevarat,ca eu am o parabola si ACE alta,dar..... principalul lucru care imbunatateste receptia este ghidul de unda,voi alegeti ce varianta vreti!

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    30 Post(s)

@spaniolule
    daca mi-a aduc bine aminte ,eu ti-am zis sa nu te apuci de antena daca nu cunosti antena sau nu ai nici o schema de montaj si reglaj.Iar acum ma iei ca fiecare testeaza ce vrea sau ce i se pare?
    Ca tu ai luat nu stiu ce ghid de unda de la tehnic-b si ai avut 8% cistig de acord ,dar daca vrei sa vezi cum sta treaba vino tu cu ghidul de unda si probeaza-l pe antena respectiva ,pentru ca in cazul de fata theace il cumpara degeaba,la ce ii foloseste inca un ghid de unda?
    Daca ti-ai luat angajamentul ca ii montezi si ii reglezi antena ,fa treaba pina la capat. Nu-mi da mie de lucru ,pentru ca eu nu reusesc sa le fac pe toate cite le am ,nu am nevoie de munca suplimentara. Si sa imi creez obligatii nu ma incinta deloc.
    Asa ca te rog gaseste solutia si rezolva problema.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

OK!! eu doar am dat un exemplu care ar putea fi cauza unei receptii asa slabe la o antena asa mare,la asta mam referit cand am spus ca fiecare testeaza ce vrea,dar ma rog fiecare citeste intrun anumit fel,orcum doar am dat un exemplu care ar fi cauza principala

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Dupa problemele cu reglajul si cu pozitionerul, in pragul Craciunului pot testa antena pe mai multi sateliti.

Vestea buna e ca imi intra de la 42E la 30W. Nu prea credeam ca o sa imi intre Hispasat-ul din cauza vecinului dar bine ca surpiza e placuta.

Ce am testat:

Astra 1H nu intra prea grozav (12446, 12070 etc). Adica intra de seara pana dimineata pe la 10.

Thor 2 intra ceva mai bine, adica toata ziua, dar cam la limita si nici nu se deschid ca nu am linie pentru Canal Digital. La Viasat-uri pe Sirius, nu sunt probleme.

Astra 2D nu intra cum nu intra nici Amos 1 sau 2, spot Middle East.

Aveti alte idei de sateliti si TP-uri de testat? Voua cum va intra cele de mai sus, cu antene de peste 1.8, in SE tarii?

Craciun fericit la toata lumea!
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, DM500S, CN-BR1 Router

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by TheAce View Post
    Dupa problemele cu reglajul si cu pozitionerul, in pragul Craciunului pot testa antena pe mai multi sateliti.

Vestea buna e ca imi intra de la 42E la 30W. Nu prea credeam ca o sa imi intre Hispasat-ul din cauza vecinului dar bine ca surpiza e placuta.

Ce am testat:

Astra 1H nu intra prea grozav (12446, 12070 etc). Adica intra de seara pana dimineata pe la 10.

Thor 2 intra ceva mai bine, adica toata ziua, dar cam la limita si nici nu se deschid ca nu am linie pentru Canal Digital. La Viasat-uri pe Sirius, nu sunt probleme.

Astra 2D nu intra cum nu intra nici Amos 1 sau 2, spot Middle East.

Aveti alte idei de sateliti si TP-uri de testat? Voua cum va intra cele de mai sus, cu antene de peste 1.8, in SE tarii?

Craciun fericit la toata lumea!

Pentru ASATRA 2D incearca pe acest transporder intre 10-12 ziua sau seara intre 21-23;

10847 V
    MPEG-2
    MPEG-4
    22000 5/6