Quote Originally Posted by claudiu View Post
nu am reusit deocamdata ,ca trebuie sa schimb lnb-ul,pe antena avind unul twin care consuma mai mult si analizorul se inchide imediat.Acum ma mai incurca si ploaia.
Sper ca simbata sa vin cu un amic care are mina buna si le face din ochi,ca sa o scoatem la lumina.
Apropo de ghidul de unda ,cel cu care a venit antena e sigur mai reusit decit acel ghid de unda universal pe care il vinde tehnic-b,care e facut pt antene de la 1,4 pina la cit se nimereste. Si plus ca daca schimbi ghidul de unda trebuie sa schimbi si prinderea si poate si betele. Asa ca nu e o idee buna.
Problema e de la focar pe care nu-l poti regla bine cu antena pe stilp,si nici sa verifici ca lnb-ul priveste catre centrul parabolei.
Prinderea ramane nu trebuie decat sa inlocuiesti acea parte a ghidului care este prins de lnb,ma rog fiecare ce testeaza,eu am testat si nu mia placut cel original,am cumparat unul de la technicB si am acum o marire de semnal de 8% deci este o diferenta,bun mai exista si varianta ca antenele nu seamana una cu alta chiar daca sunt de la acelasi producator si aceiasi marca,este adevarat,ca eu am o parabola si ACE alta,dar..... principalul lucru care imbunatateste receptia este ghidul de unda,voi alegeti ce varianta vreti!