E greu de zis cine
totusi sa nu uitam de germania care are noroc cu carul
ma gändesc la spanioli
E greu de zis cine
totusi sa nu uitam de germania care are noroc cu carul
ma gändesc la spanioli
daca mai fac englezi vre-o doua meciuri ca si asta cu USA e clar ca cistiga primi ...bilete de plecat acasa,s-ar putea sa avem o echipa surpriza la editia din anul asta
Fratilor! E greu acuma la inceputul CM sa ne facem vreo impresie cat de cat despre o ecipa concreta la castigarea Cupei Mondiale ...Da englezii aseara , singuri s-au jucat cu focul fiind prea increzatori pe insusi...Americanii dimpotriva au jucat la randul lor stilul englez de fotbal si meciul a placut din toate punctele de vedere .Totul depinde cum vor juca si celelalte ecipe europene , cum ar fi Germania si Spania ...o sa vedem fratilor daca rezista europenii la presiunea sud-americanilor , cum ar fi Brazilia si Argentina.![]()
Dentistul
Aseara un meci frumos, cred ca cel mai frumos de pana acum. Eu am pariat pe Brazilia si Argentina, ramane de vazut cine va castiga!
Spania, sper.
Prima surpriza; Ghana a batut Serbia. Aveam pretentii de la sarbi.
NU m-am prea uitat....dar daca stau bine si ma gandesc un pic Olanda ar trebui sa castige ...pentru ca macar din punct de vedere istoric ei cam joaca ...."acasa"...![]()
Uruguay in semifinale.....sfarsitul de meci a fost incendiar! In ultimul minut al prelungirilor Gana primeste un 11 metri si rateaza...asa se intra la lovituri de la 11m...si aci se rateaza de o parte si de alta dar in final castiga Uruguay....