Se pare ca Olanda va fi una dintre finaliste!
A fost un gol clar al englezilor care ar fi putut schimba soarta jocului.Probabil ca acel arbitru de margine ori are o problema medicala ori a bagat cateva jdemii de euro pe dreapta.Nu stiu unde la gasit FIFA dar mai mult de Divizia C nu merita sa arbitreze!
Se pare ca Olanda va fi una dintre finaliste!
NU m-am prea uitat....dar daca stau bine si ma gandesc un pic Olanda ar trebui sa castige ...pentru ca macar din punct de vedere istoric ei cam joaca ...."acasa"...![]()
Uruguay in semifinale.....sfarsitul de meci a fost incendiar! In ultimul minut al prelungirilor Gana primeste un 11 metri si rateaza...asa se intra la lovituri de la 11m...si aci se rateaza de o parte si de alta dar in final castiga Uruguay....
min 79:39
GERMANIA 3 - 0 Argentina
![]()
germania-olanda in finala! amindoua sint echipe,ceea ce nu am prea vazut in turneul asta final,majoritatea jucatorilor au incercat sa se evidentieze si asta au dat rezultatele pe care le-am vazut cu totii![]()
Nu,nu...Spania-Uruguay in finala!...Si Spania castiga cupa!
Au jucat la Mondiale si cei mai buni jucatori ai lumii?Messi sau Cristiano Ronaldo?Ca eu nu i-am vazut sa joace ceva si de ce oare asta imi aminteste de jucatorii nostri de la nationala adica plini de bani,la echipele lor de club joaca si la nationala nu fac nimic?Echipa Germaniei ieri s- vazut ca nu e plina de fite si a jucat ceva.
Dupa cum spuneam!
Spania campioana mondiala.
Se poate de aflat cumva cine a votat aici şi pentru cine... Aşa, pentru curiozitate...
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Sigur ca se poate.Doar daca nu are nimeni nimic impotriva.
Ieri dupa masa tarziu am dat o scanare pe 37,5w , erau vreo 5 feeduri pe care se putea vedea ca pietele spaniole sunt pline ochi cu oameni .Ei cred ca stiau deja dinainte ca uruguaiul nu le va crea probleme si vor castiga.
... de fapt au jucat spaniolii cu olandezii!![]()
Un joc dur din partea olandezilor care au fost menajati de englez....bravo spaniolilor!