Lazer 2003 sau 2005 FTA.Si cel cu CI e foarte bun.
Lazer 2003 sau 2005 FTA.Si cel cu CI e foarte bun.
:
optibox cx pvr ready si colegii, cu o mica observatie: cel mai bun receptor pentru reglat antena este cel care poate sa raporteze mai mult decat snr si quality. ai nevoie de ber, mer si altele. din nefericire, familia optibox cx nu poate face asta. dar simte semnalul suficient de bine si, ce-i si mai important, reactioneaza aproape instantaneu. ai sanse mici sa "treci" peste satelit in felul asta.
succesuri!![]()
Mai gasesc pe undeva vreunul din receptoarele enumerate? la elstar nu sunt... si la ceilalti la fel
Second hand la shop.Pe al meu nu ti-l dau.![]()
:
Da e practic ce ai zis tu dar e greu pentru mine sa gaesc cu el ceva findca mam obisnuit cu viteza mare sa invart antena
Oricum la strongul modificat al meu iam bagat si un buzer.
O intrebare, techcenter, daca tu reglezi antena dupa BER toata cinstea ta.
Eu zic ca nu ai nevoie de nimica in afara de semnal si calitate. Dupa semnal gasesti punctul maxim , iar cu invartind, dupa ce ai reglat antena, lnb-ul stanga dreapta abtii si calitatea maxima.
De altceva nu vad nevoia ?????
multumesc pentru aprecieri. voiam sa spun ca nu totdeauna este necesar sa ai si alte informatii. de cele mai multe ori este suficient snr si quality. doar ca, la transponderele cu probleme, pe sistemele multifeeed este bine si util sa stii si ber-ul.
succesuri!
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. incarc sa fac rost de un strong![]()
Desi nu am nici un fel de veleitati de profesionist ... mi-am luat un
SATLINK WS 6906 ... o scula senzationala , un mic receiver satelit portabil cu
ecran LCD de 3.5" ... care face toti banii ... dati la Elstar !!!
clona...![]()
Last edited by zildan; 18-06-10 at 00:21. Reason: Regula 12 (O regula ... de bun simtz)