Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 61 to 65 of 65

Thread: Bani Pe Net Garantat

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Bani Pe Net Garantat

care ati reusit sa scoateti bani de aici http://www.clixnbux.com/ ,dati si voi detalii cum a-ti facut!!!
    multumesc.

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Eu zic sa nu va mai agitati... Daca era ceva real, aparea dovada pana acum!

Mai bine mai intrati pe ADS-urile din forum sa acoperim cheltuielile de server!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Turku View Post
    unde este ?
    ici (aici)
    http://sateliti.org/showpost.php?p=17697&postcount=6

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by yoshyro View Post
    @eugennico
    prietene nu esti decat un amarat de spamer, care vrei sa-ti facem tie pe plac , noi clickuim si tu castigi , retrageti vrajeala ca te-am mai gasit pe cateva forumuri cu aceeasi problema...tu incearca sa insisti iar eu postez toate propunerile tale de pe aceleasi forumuri si raspunsurile userilor ca sa vada si cei de aici cu cine au de a face...contrazice-ma si "imi dau cravata la o parte" sa-ti arat parerea mea despre tine. Mai jos il citez pe @dragsat , care te-a citit si el :la astia "castigi" daca ai copii care lucreaza pentru tine , copii fiind noi bineanteles. Deci : lasaneeeeee!!!

Fara rautate , yoshyro!
    omul nu obliga pe nimeni.....nu cred ca poti sa il acuzi de ceva...vrei faci click nu vrei nu faci...simplu nu?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs up Re: Bani Pe Net Garantat

Quote Originally Posted by sergiu View Post
    care ati reusit sa scoateti bani de aici http://www.clixnbux.com/ ,dati si voi detalii cum a-ti facut!!!
    multumesc.
    la astia sar putea sau este chiar mai mult ca sigur teapa.De ce spun asta.Asa cum mi confirmat si cineva si chiar vad si eu lipseste link-ul unde trebuie sa faci Convert to Cash via Paypall si este doar Convert to ADS.
    asa ar trebui sa fie

si nu asa cum este la ei pe site

cu cat faci convert to ads la fiecare 100 de visite cu atit sant mai multe link-uri acolo in lista lor.Si este cam greu de crezut ca pentru fiecare link este 10 centi.Ganditiva la cate link-uri sant acolo.Eu am facut 64 de $ si ma uit la ei cum stau acolo

asa ca cred ca siteul asta este da lasat balta si chiar de evitat,sant altele care platesc si sant corecti,chiar daca da 0,1$cent,dar sant corecti.Cu putina rabdare se aduna suma si chiar cu ajutorul celor inregistrati (referr)

Page 5 of 5 FirstFirst 12345