Am aflat care este intrebarea .
Sa unim RDI cu RSP ?
Sant tratative in privinta asta dar cerem votul userilor. Criza duce la aliante controversate... Trebuie sa suportam .
Eu ma abtin sa votez intrebari in alb.![]()
jur ca nu am "ajustat" prea mult rezultatu!
Am aflat care este intrebarea .
Sa unim RDI cu RSP ?
Sant tratative in privinta asta dar cerem votul userilor. Criza duce la aliante controversate... Trebuie sa suportam .
Eu ma abtin sa votez intrebari in alb.![]()
gresit! asta nu se va intampla in urmatorii 100 de ani!
DAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! la cate tepe ne-au dat guvernantii... inca una luata benevol ce mai conteaza? sau poate nu...![]()
MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH
Maximus oricum puteai vota si da si nu in acelasi timp,ca sa fi neutru.![]()
:
eu nu pot sa votez ca sant junior pe forum si din cauza mea sa produs acest poll ca l am iritat prea mult pe tata tzap si a vrut el sa vada cum e treaba in realitate
acest poll trebuia facut mai demult![]()
Mergand pe ideea ca mai bine sa ma arunc ca apoi vad eu cum o scot la capat, decat sa-mi para rau ulterior pentru ca nu m-am aruncat cand a trebuit, am votat DA.![]()
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Pentru ca nu vreau sa se spuna despre mine ca sunt "Gica Contra" am votat DA (a nu se citi Dreptate - Adevar)!![]()
Si eu, tot DA
HH/1m
Ce ati votat , DA?![]()
am gasit intrebarea. este sau nu outcast fanu lu basescu
fara suparare dar prea va-ti contar ieri: http://www.sateliti.info/showthread.php?t=18790&page=2
am votat da....
unii aveti fixuri cu politica!!! nu e nici asta!
Last edited by dan2000; 07-06-10 at 23:36.
Nu frate,asta e inspirat din alta parte.De ce sa faci un poll care sa nu iasa cum vrei tu cand mai bine il faci,lasi lumea sa voteze si dupa aceea pui intrebarea sa iasa cum trebuie.Asa nu stergi nici posturi si nici tot poll-ul cand nu iti convine ce a iesit.
Intrebarea de fapt nu exista,doar vroiam sa vad daca sunteti de acord sau nu.
Aaaa,cu ce sa fiti de acord sau nu?Nu stiu,inca ma intreb si eu,dar oricum am votat da ca sa fie acolo.
:
Important e ca DA castiga!![]()
Aaaa,la naiba,o sa votez si NU ca asa ceva e strigator la cer!
Doar ca nu mai am cum.
: