la mine merg bine cardurile 919 in schimb sunt down cele 93b![]()
Se pate ca sa facut o inperechere de carduri automat cardurile care nu se aflau in receptorul original sa aceasta configuratie
In oscam.server :
blocknano = all ;
-In CCcam : cccam.cfg
B: /dev/sci0 07
B: /dev/sci1 07
DISABLE EMM : yes
EXTRA EMM LEVEL : yes
Cardurile vor fii blocate
Problema e dura la 0919
dar au aparut si la 093b
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
solutia cu blocknano = all va fi valabila doar pana cand cei cu sky vor fi nevoiti sa faca update la card ,im momentul expirarii entitlements.
Si inca nu e sigur ca blocand EMM-urile se va rezolva problema.
Sa speram ca da.Oricum pentru maxim o luna.
La mine e oricum prea tarziu.Errore 9998.
If you don't have walls,you don't need Windows!
VU+Duo/BlackHole 1.0M/CCcam 2.1.3+Oscam1851-Sky IT + HD
nasol din cate am auzit trebuie schimbat cardul cu unul nou cu caid 93b![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Cei patiti (including me),trebuie sa dea telefon la numarul afisat sub eroare in box-ul sky.
Ti se va spune in fatza ca ai folosit cardul in alt receptor decat al lor si ca iti vor trimite unul nou.
Dar iti mai si spune ca daca se mai intampla inca o data,s-ar putea sa nu mai primesti altul.Asta implica si desfacerea contractului.......
Marea lor.........
Simplu!!!Receptoarele lor n-au facut BUBA la card!!!- numai alea cu Linux zgarie rau si fac BUBE!!!
![]()
Vasconi daca mai repeta faza de cateva ori pana la sfarsitu anului adio sky in sharing... nu mai risca nimeni sa-si prajeasca cardu... ( o sa puna mai mult ca sigur in contract o clauza sa platesti cardu - utilizare necorespunzatoare etc - si dai cat nu face)
deci, nu stiu daca este aceasi eroare ca si cand ai frige cardul dar puteti incerca asa:
1 prajiti l cardul calumea pana se gaureste plasticul deasupra la chip
2 sunati la 199 100 400 si explicati ca vi s-a blocat cardul in receptor si ati tras de el pana s-a topit(in caz ca va cere eroarea le spuneti ca nu o stiti pentru ca va aflati la servici)
3 operatorul va trimite o cartela noua prin curier cu un plic in care va trebuii sa inapoiati cardul defect.
3a operatorul va va invita la primul skyservice pentru a va schimba receptorul "stricat"
4 primiti cardul nou si gata.
toata treaba nu costa nimic, schimbul cardului este gratuit daca vina defectiunii este a furnizorului.
Treaba nasoala este ca, daca o sa mai aveti probleme vi se va cere o taxa de 30€ pentru fiecare card schimbat
RAPIDIST PUR SINGE
Unde ati facut update ultima oara?
In Oscam sau in original?
La cei cu belele ma adresez!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
acum tu crezi chiar tot ce zic ei? cate mii de carduri "prajite" in dm au schimbat cei de la sky pe motiv ca au luat foc in conserva lor stii? cum demonstraza ca am avut cardul in alt receptor? unde scrie in contract ca folosirea cardului in alt receptor e motiv de reziliere? in schimb pot rezilia eu pentrul simplul motiv ca raman des cu ecrane negre (nu am specificat la callcenter ca am folosit cardul in dm normal) si am primit in schimb toate pachetele + hd fara sport si calcio la 20€ pentru un an.
la ora asta adica 24.00 la mine merge perfect si am cardul in oscam de cca 2 luni. card nou !
mi au luat vorba din gura,nu stiu ce sa intamplat ca nu am card de sky si nu vreau sa vb prosti,precum spuneam la mine merg amandoua caiduri foarte bine,sau probabil unii au LICENTA LA LINUX(glumesc desigur)
dan2000 Sant de acord cu tine....dar sa nu iti zica - ia vino si cu receptoru ca poate sa ars si cititoru de card de vreme ce cardul ti l-am troznit... oricum o dam cred ca incepe si razboiul anti sharing (cel cu Key e aproape la final )![]()
Numarul de sub eroare la care trebuie sa suni e clar o capcana sa depisteze cine foloseste cardurile in alte receptoare.
Acea eroare e unica si indica doar un lucru.Folosirea cardului in alt receptor.
Cel mai bine e sa suni cum spunea paulino(e nr diferit de cel afisat sub eroare) si sa faci pe prostu.
@zildan,ultima oara am facut update in box-ul sky ,acum o saptamana si jumatate.EMM-urile astea sau atakuri cum vreti sa le mai spuneti au fost trimise astazi........Si ne-au luat prin surprindere.
Unele carduri merg poate pentru ca nu au trimis la toate.Dar eu cred ca pana la urma vor fi toate.......
Last edited by vasconi; 02-06-10 at 02:48.
cel putin la mine nu tine cu asta. am 3 conserve oficiale... si in cazul in care te cheama cu receptorul te duci cu el la un "centru autorizat" . cine a trecut prin asta stie cum se procedeaza...baietii sunt supercalificati sa verifice daca seria de pe rec e aceeasi cu aia de pe contract dupa care pur si simplu il arunca la gramada si iti da altul nou! daca functioneaza sau nu sau ce problema are nici macar nu-i intereseaza!