0

Dislikes:
0
-
Membru de onoare
Tot nu inteleg ura fata de unele televiziuni.Voi nu aveti telecomanda?
Eu legat de OTV am vazut imagini doar la Carcotasi,la mine e sters din lista.Nu stau sa ma plang ca nu imi place.
-
Membru de onoare
Antenele sunt in prezent cele mai abjecte canale!
Nu poti sa vezi nicio emisiune serioasa fara sa se aduca vorba de Basescu (obsesia motanului!)
La OTV ma uit doar uneori dimineata la "zori de zi" ca imi sunt simpatici!
-
Membru de onoare
Aaaaaa,nu mai zic nimic.
-
eu ma uit numa la antena 3 cand ma uit la tv sa aflu ceva informatii.
nu vad ce e rau ca astia sant contra lu basexcu. de partea lui Basexcu sant B1 si realitatea, cui nu-i convine programu antena 3 nu are decat sa nu se uite. intradevar astia de la antena 3 si-au mai pierdut din calitate , au devenit mai comerciali , dar ca idee, cred ca au dreptate, cine nu se regaseste se poate uita la b1 tv sa vada at de bine e in tara.
despre divertismentul romanesc nu am ce spune , tot este de rahat incluiv cel de la antena 1.
nu stiu ce va cramponati de faptu ca firea si-a iesit din fire , important pt tara ar trebui sa fie faptul ca un descreerat cum e boureanu a ajuns sa fie om politic ,sa fie votat si sa reprezinte romani.
Nu stiu daca ati observat dar cei mai multi dintre cei care apar in fata de la PDL sant de tipul lui boureanu si hoara ;
Daca poporu a votat astfel de oameni sai reprezinte atunci tot poporu are dreptu sa se uite la ce doreste la tv, daca asta se vinde asta da, mie daca nu imi convine skimb canalu, sau provideru....
-
Membru de onoare
Eu mi-am spus doar parerea personala despre Antene. Nu am cerut nimanui sa fie de acord cu mine!
Am vrut sa va atrag atentia asupra faptului ca o televiziune nu trebuie sa se implice politic in modul in care o fac cele ale motanului.
D.p.v. al politicii la tv imi place doar Protv (nu imi plac parangheliile!), .... doar dpv al prezentarii politicii! In rest toate celelalte sunt bagate pana la gura in mocirla si unele sunt acoperite de dejectii!
-
Membru de onoare
Dau acum cateva zile pe laBeunu si era ala,Moraru.Zicea "pai cum sa faci treaba ca ministru in tara asta cand orice faci apare unu ca Radu Tudor si zice ca asta nu e bine,aia nu e bine si altele.Pai astia mai rau fac si nu poti face nimic in tara asta cu oameni ca astia...".
Eu unul am ramas masca.Ala de la o televiziune ne explica cum ministrii nu pot lua decizii pentru ca nu au alta treaba decat sa se uite la televizor la ce zic unii.Aia scuza frate!
M-ati facut sa vorbesc si eu despre o televiziune la care m-am uitat si eu 2 minute intr-o jumatate de an si sa ma comport ca voi.Lasa ca ii sterg si pe astia din listele de la receptoare ca nu e mare diferenta intre ei si OTV.
Se aduce vorba despre Basescu intr-o tara bagata bine in gard cu un premier numit a patra oara de respectivul si care are cam tot pe mana.Incepand de la guvern,majoritate parlamentara,justitie,servicii secrete,etc.Despre cine sa vorbesti?Despre Boc?Ala nici nu exista,iar Videanu e de obicei pe Coasta de Azur.Normal ca pestele de la cap se impute.E normal sa fiu interesat de ce a facut ca doar el e la putere,nu ma uit la ce face ala din opozitie ca ala si-a primit ce a meritat,adica a cazut in ochii electoratului.Acum mai trebuie luat la puricat de noua conducere,aia care lupta cu mafia,mogulii,etc.Nu prea vad asta si tot la Basescu ma uit,dar stiu ca era tot una din "minciunile prin omisiune".
Last edited by zmeura; 04-06-10 at 23:55.
:
-
Nu e nimic in neregula cu faptu ca o televiziune este partinitoare atat timp cat o declara sa stie lumea la ce sa se astepte cand se uita acolo.
Si in america exista televiziuni care sau situat de ani de zile de partea unui partid sau altu
Dar in romania e plin de deontologie....
-
Standard RSP member
Nu vedeti ca in loc de paine se vinde circ?Antenele si Realitatile au interese perverse si in campania electorala au preferat sa plateasca amenzi in loc sa cheme la discutii toate partidele!
Acum ele continua ca si cum am fi in campanie vesnica si-i otravesc pe fraieri! caini latra ursul trece iar la iarna va fi nasol.
-
-
Membru de onoare
Gata fratilor,s-a gasit problema.Eu zic sa le inchida si sa ramana OTV si laBe1.Ce naiba atatea discutii despre ce face Base sau Boc?Corect ar fi doar ode si laude,criticile nu sunt bune,trebuie excluse.
-bogati care detin televiziuni sunt si in alte tari,cica democratice
-televiziuni care sunt de o parte sau de alta la fel si aia o zic pe fata.La noi sunt hulite indiferent de ce parte ar fi sau chiar daca sunt neutre.Tvr nu mi s-a parut a tine partea cuiva,dar cand i s-a pus pata lui Boc ca nu il cheama pe el cand vrea a fost hulita.
-nu va place nu va uitati.Sa imi spuneti mie ca Moraru ala ca tara nu poate fi condusa din cauza a doua televiziuni .... ma cam ia frica,imi aduc aminte de comunism.Cu asa idei vai de noi,ce zice Base si gasca de lingai voi repetati fara sa ganditi.Asa a fost si cu pixelul albastru,aveam impresia ca discut cu niste zombi.
-si mie mi-e "greata" de telenovele sau manele,dar nu stau sa imi exprim indignarea pe net,nu le-am pus in lista de favorite si gata.
-fiecare televiziune are prezentatori buni,slabi,partinitori,neutri,etc.De exemplu la Realitatea au stat ani de zile lingaii basisti.Un exemplu e Turcescu,dar nu am stat pe net sa il critic sau sa zic ca din cauza lui a iesit Base sau dinastea.Oricum el prinde un post caldut pe banii nostri ca rasplata,nu ca altii care sunt tot la latrat la privat.Eee,lasa ca aia de la privat sunt de vina,eu zic sa ii ardem pe rug si scapam de toate problemele.
-sa va aduc aminte de Traian Radu Ungureanu?Nu v-am vazut pe nici unul ingretosat ca ala ca ziarist a primit bani ca sa scrie articole cu laude la adresa PDL si apoi a prins si un post caldut.Astia sunt probabil cei care "nu mint" si voua nu vi se face greata de ei.Angajat la mogulul rau mai primea si bani negri de la PDL ca sa scrie ce trebuie.Sa mai zic si ca eras non-stop la Realitatea si se dadea deontolog?
-ca o sa fie rau si ne va lovi criza rau eu am auzit doar la astea doua televiziuni.De la altii unde se plimbau pedelistii am auzit doar ca sunt bani de pensii si salarii,am iesit din recesiune,nu vor fi reduse salariile sau pensiile,etc.Daca voi vreti sa le vizionati pe alea treaba voastra,dar lasati "greata" teatrala ca nu impresioneaza pe nimeni.La fel si textele preluate de la latraii portocalii,mai ganditi si voi.
Cand imi aduc aminte de pixelul albastru imi vine sa rad,incredibil ce tara avem!La OTV calcula Funeriu (muahaha) viteza mainii lui Base.Nu am inteles si nici acum nu inteleg cine e Funeriu asta si de ce se pierdea timpul cu asemenea tampenii,cand tara mergea la vale.Cata prostie in tara asta!
PS: De fapt se vede ca si la Antena 1 audienta cea mai mare o are Abces din rect,asa tara asa emisiuni.De aia mergea si OTV asa bine,doar din tiganeala si scandal.
---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:32 ----------
Eu chiar propun banarea acestui user http://sateliti.info/showpost.php?p=...&postcount=189 ca mi s-a facut greata,vrea Antena1!Huoooo.
Ce tara,frate!Sa ajungi sa ii urasti pe altii ca se uita la un post de televiziune!Vedeti naibii ca se duce tara de rapa,nu mai stati cu ochii la TV,la munca!