Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48

Thread: FIREA vs BOUREANU

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

zau???
    tu chiar ai impresia ca pot fi manipulat?...ti-am explicat de n ori ca stiu ca patriciu a jefuit tara....deci nu pot fi manipulat sau pacalit.
    deci:
    am postat azi la 17.28 ON topic....

dupa care te-ai luat de mine si ai dat-o in OFF TOPIC.adica du poti si eu nu?
    pai asa vezi tu democratia?...
    50 de spamuri?...nu mai comentez ca nu are rostchiar nu are.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai am inteles ca noi astia care ne mai uitam si la mogulii rai,nu doar la cei buni, suntem luati cu sictir si multa greata.Inteleg ca ar trebui sa ma simt jenat ca am niste programe de televiziune la mine acasa,pe receptoarele mele.Pai nu ma simt jenat.
    Stiu ca o sa imi scrii iar ceva despre Patriciu.Ai 4 posturi in acest topic,hai sa vedem in cate ne-ai scris despre Patriciu cu toate ca nu are nici o legatura cu subiectul?
    :

Mentioned
    0 Post(s)

am atitea posturi cu patriciu cite ai si tu cu pixelu..(nu??)
    esti un tip neintelegator.....nu stiu de unde ai inteles ca eu nu pot dormi daca te uiti tu pe iirealitatea..fiecare intelege ce vrea si ce poate...plus ca am mentionat ca fiecare se uita la ce doreste.....o fi oare chiar asa evidenta manipularea de pe antene si irealitatea ........

noi astia care simpatizam cu pdl nu suntem luati cu sictir si greata.ti-as spune ce ma ia cu greata da iar o sa-mi spui ca o bag cu patriciu

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Mai citeste odata prima pagina a topicului,in care le explici unora (la plural) ceva legat de pupatul in cur si ii iei la sictir.Daca numaram cati au scris ca se uita la programele la care faci tu referire gasim 2.Printre ei eram si eu.Daca nu am voie sa raspund,civilizat nu cu "pupaturi in cur" si alte laturi,am aflat doar acum.
    Acum m-am lamurit,se discuta despre PDL si simpatizantii lor.Scuze daca am inteles gresit.
    Hai ca nici nu ai scris despre Patriciu.Mai zi odata,cum e cu el?
    :

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by outcast View Post
    ....tu chiar ai impresia ca pot fi manipulat?...
    nici macar in justitie nu trbuie sa justifici evidenta
    Quote Originally Posted by outcast View Post
    ti-am explicat de n ori ca stiu ca patriciu a jefuit tara....
    ce sti tu .... e una
    ce poti argumenta .... e alta
    realitatea poate fi diferita de ce crezi/sti/poti dovedi

nu ma sperie madam firea ..... am telecomanda
    ma sperie cel cu mucii'n freza ..... la 4 ani cind am stampila .... ai si tu ... de lupta cu dinu_patriciu .... si pentru ca nu il poti nestampila .... delegi partea ta de decizie civica catre un bourean

Mentioned
    0 Post(s)

am fost etichetat ca pupincurist...deci....

eu vad lucrurile mai simplu...hotii de ieri vor sa devina hotii de miine in detrimentul hotilor de azi...nu uit in schimb niciodata cine a adus romania aici...si nu e actualul guvern...e parerea mea si atit.va place? bine.nu va place ? iarasi bine!

ps. boureanu e un imbecil care a ajuns la putere...e adevarat...daca mai pomenesc pe unu care in trecut a fost la putere iar se ia zmeura de mine..si nu vreau asta...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Era topic despre cearta dintre Firea si BOUreanu.
    Asta se numeste "spam portocaliu" si e binecunoscut pe net.Orice discutie e deturnata catre moguli,comunisti,mineriade si se transforma in mocirla.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

da...vita aia de firea( ontopic) care e platita de stii tu cine a fost insultata de imbecilul boureanu.....inevitabil se ajunge la moguli..ca doar nu face munca voluntara....

dar, ca tu scuipi pe boc si pdl cu orice ocazie ce spam e?? galben rosu¿?sau aici cei ce insulta puterea si tb sunt bineveniti ..iar cei care-l critica pe costache fac spam nu?

sau cind adevarul doare totul devine spam?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Aaaa,daaa.Costache.Pai asa,vezi ca stii?Chiar ma ingrijoram ca l-ai sarit intr-un post.

Ce legatura are asta cu topicul?
    eu vad lucrurile mai simplu...hotii de ieri vor sa devina hotii de miine in detrimentul hotilor de azi...nu uit in schimb niciodata cine a adus romania aici...si nu e actualul guvern...e parerea mea si atit.va place? bine.nu va place ? iarasi bine!
    :

Mentioned
    0 Post(s)

are exact aceeasi legatura cu topicul pe care o are cuvintul BOC care apare in toate postarile tale.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by outcast
    ...nu uit in schimb niciodată cine a adus romania aici...şi nu e actualul guvern...
    Eu cred că deja ai uitat . Cine e la butoane in ultimii ani ?

Quote Originally Posted by outcast
    ... e părerea mea şi atit.vă place? bine.nu vă place ? iarăşi bine!...
    E părerea ta , corect . După cum vezi , iţi poţi exprima liber părerea. Nu-ţi pune nimeni pumnul in gură . Poţi spune la fel şi despre favoriţii tăi politici ?

.

Mentioned
    0 Post(s)

stiu cine e la butoane...TU nu stii CE si CIT s.a privatizat de cind e guvernul boc.

nu inteleg ce vrei sa explici in a doua fraza.

si continuam off topic...
    Last edited by outcast; 07-06-10 at 00:32.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai nimic.Doar le-au sters datorii de peste 8 miliarde ca sa o poata lua de la capat cu indatorarea firmelor de stat.Mai sponsorizeaza o echipa de fotbal,mai numesc 5 directori,vre-o 10 in consilii de administratie si le capuseaza prin firmele lor.De ce sa le vinzi si sa mearga conform economiei de piata pe profit,cu darile la stat platite si sa faca exporturi?Lasa-le frate la stat sa aiba si ei de unde sa fure.
    85% din exporturi sunt acoperite de firmele private.Alea cu impozit minim pe cap in plina criza.
    Daca la ora asta daca mai era la stat Sidex,Alro,etc 100% aveau datorii la stat,daca nu erau chiar subventionate,in timp ce directorii si cei din CA aveau salarii imense si cumparau periute de dinti cu 300 ron bucata de la firmele care trebuie.De fapt ca si la celelalte firme de stat datoare acum la greu in tara asta.

Bineinteles ca aici se vorbea despre cearta dintre Firea si Boureanu.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

propaganda de partid..ieftina.....nimic consistent...lucruri care le-au facut TOATE GUVERNELE pina acum......

.vorbeam de JAF NATIONAL!! petrom,banci,romtelecom,energie,gaz,resurse naturale,vintu,patriciu,voiculescu,dan ioan popescu,nastase,hrebenciuc,vanghele....si multi altii.....daca il intrebi pe boureanu ce a privatizat pdl iti va raspunde..la fel iti ca raspunde si ce a jefuit pnl si pdsr.....chiar daca e si el un imbecil parvenit..

da stii si tu zmeura insa nu poti sa respecti realitatea si sa fii si pro patriciu...nu sint doua chestii compatibile..

e greu sa ai coloana vertebrala si sa spui lucrurilor pe nume...sa recunosti ca guv boc nu a privatizat nimic,ca a oprit jaful vutiei nationale...ca fura de la buget...au fat-o totii si o vor face si in viitor....dar sa vinzi zacamintele Romaniei e de neiertat.

bineinteles ca e un raspuns la off topicul tau...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu nu sunt pro Patriciu,nu imi mai pune mie cuvinte in gura.
    Daca vrei sa spui ceva de bine despre Boureanu,Boc.....mai bine lasa.
    Ia mai spunele odata userilor cum esti tu "simpatizant PDL".Sigur iti vor transmite ganduri bune de prietenie.
    Last edited by zmeura; 07-06-10 at 01:14.
    :

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast