Results 1 to 8 of 8

Thread: Nivel si calitate instabile

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Exclamation Nivel si calitate instabile

am o antena de 80 cm cea default de la digi tv..antena e reglata stabil , receiverul e la mai putin de 20 de metri de antena....problema e ca de curand am probleme cu semnalul , pe scurt nivelul si calitatea oscileaza de la un anumit procent la 0 si iarasi la acel procent , apoi iar la 0 si tot asa, stie careva care e pb?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

in 90% din cazuri condensatoarele din sursa de alimentare

dMd
    Guest

Verifica cablul si conectica in primul rand, apoi poti incerca cu alt alimentator.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

adica mai pe scurt e de la receiver?

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

cablu e ok, conectica e ok

---------- Post added at 21:23 ---------- Previous post was at 21:20 ----------

poate fi LNB-ul o problema?...

---------- Post added at 21:25 ---------- Previous post was at 21:23 ----------

eu am un receiver standard de la digitv de acum 3-4 ani o conserva nu vreun dreambox

dMd
    Guest

cu asta trebuia sa incepi. Verifica atunci LNB-ul, este posibil ca si tuner-ul sa faca figuri.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

iti dai seama ca nu ma pricep la asa ceva ca la calc si de aia intreb care poate fi pb sa stiu..am vb oricum cu cineva sa aduca un receiver si un lnb sa elimin din probleme

dMd
    Guest

Ai intuit bine, eliminarea este metoda cea mai practica de depistare a defectului. Daca ai posibilitatea, verifica antena ta cum ai precizat, cu alt receiver functional, daca si cu ala face la fel este LNB-ul dus (..sau cablul si conectica cum am mai spus, desi zici ca aia este ok). La fel de bine pt a verifica rec-ul tau mergi la o cunostinta si verifica pe antena lui daca functineaza, ia in calcul si reglajul corect al antenei.
    Sper sa reusesti, bafta !