Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 61 to 65 of 65

Thread: Pe Internet circulă texte neconfirmate......

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

nu am ce sa rezolv pe pm...eu nu am insultat pe nimeni, am sarit calul cu zmeura,am recunoscut,mi-am cerut scuze..pot sa fac si asta cind sunt luat de val.

da nu vine neica nimeni care are mare firma de soft si ma face pupincurist ca nu accept asa ceva..so faca pe masa. simplu.
    credeti cumva ca sunt in ofsaid dati-mi un ban.
    dar asa gindesc,asta sunt!
    de ce trebuie sa fiu antibasescu? ca asa vrea x sau y?....pina la coada ma lasa rece si base si patriciu..statul roman (de dupa 1990)nu mi-a dat nimic...dimpotriva.doar mi-am exprimat opinia mea personala fara sa fac pe nimeni pupincurist.creier spalat,fara neuroni......
    ce dracu am facut ca sa fiu insultat?ca mi-am postat parerea?e un forum liber????

LE.am impresia ca daca am revenit deranjez anumite persoane...dati-ma afara!
    Last edited by outcast; 31-05-10 at 02:37.

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by outcast View Post
    ........................................
    credeti cumva ca sunt in ofsaid dati-mi un ban.
    dar asa gindesc,asta sunt!
    ........................................................
    Tocmai ca nu vreau sa se ajunga la masuri de genul acesta am intervenit si am facut apel la decenta in limbaj.
    Aveti libertatea sa sustineti ce vreti, atata timp cat sustineti cu idei coerente in maniera policoasa.
    Amandoi ( si nu numai ) aveti dreptate pe partea voastra. Eu vad problema in felul urmator:
    Se "vede din avion" ca sunteti impartiti in doua tabere....fiecare tabara e defapt o jumatate dintr-un "mar". Fiecare jumatate de "mar" da vina pe cealalta......ambele jumatati au dreptate.
    DEFAPT tot "marul" e putred.

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

asa e...dar de aici si pina la pupincurist e cale lunga.eu nu imi permit sa fac pe nimeni pupincurist..,si chiar daca e asa e dreptul lui sa isi posteze parerea....nu imi place, trec mai departe...dar nu insult.

nu mai continui ca o dau iara in polemica si m-am saturat...
    pur si simplu credeam ca fiecare poate sa posteze ceea ce gindeste fara sa insulte alti membri....se pare ca nu-i asa.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Da,poate sa posteze fiecare,doar ca tu ne-ai citat pe toti care am zis ceva de Boc sau Basescu ca sa ne spui ce rau e Patriciu.Unii ajung de se satura,ca nu Patriciu e la butoane.
    -daca o sa votez cu Partidul Pensionarilor (care nici nu va intra probabil in parlament) dar cei care ies nu vor face treaba mi se va spune ca eu sunt de vina,ca am votat cu pensionarii,ca si Patriciu e pensionar si a furat,bla,bla,bla.
    -daca o sa votez cu Partidul Piratilor mi se va spune ca normal ca eu sunt de vina cand votez cu dinastia,sigur Patriciu e in spatele lor ca si el a luat un mp3 de pe net.Mama lui inca e hot.
    -daca nu votez voi fi de vina pentru ca sunt manipulat de Patriciu,ca nici el nu a votat.....
    Si tot asa,pot continua pana dimineata.Ii dau cu Patriciu si Vantu non-stop si ingrop orice discutie despre ce se intampla.Nu conteaza cat se fura sau ce ordonante si legi (care mai mult incurca) se dau acum ca de vina e Patriciu.

Normal daca eu ma uit la Boc cum zicea anul trecut:
    Printre măsurile anticriză luate de Guvern, Boc a menţionat majorarea schemei de stat pentru IMM-uri, instituirea pensiei sociale minime, majorarea pensiilor cu 2% de la 1 aprilie şi cu 3% de la 1 octombrie, compensarea medicamentelor in proporţie de 90% pentru persoanele cu pensii mai mici de 700 de lei.
    http://old.cotidianul.ro/boc_mai_are...iza-90384.html
    iar anul asta zice:
    Premierul Emil Boc a propus in sedinta de miercuri ca Guvernul sa-si asume raspunderea pe pachetul de masuri anticriza, privind reducerile de pensii si salarii cu 15 si respectiv, 25%.
    stau si ma intreb daca e normal la cap.Cand erau astea masuri anticriza,cand a inventat pensia minima si a marit toate pensiile cu 5% sau acum cand le reduce?

Dar seful cand zice:
    Prin reducerea salariilor bugetarilor şi a pensiilor, Romania va trece pe creştere economică, apreciază preşedintele Traian Băsescu. In schimb, creşterea TVA-ului şi a cotei unice ar duce la noi imprumuturi.
    http://www.realitatea.net/basescu--d...ca_712807.html
    cam cat de normal e?Mai sunt oameni care cred in asa ceva?Pai reducerea pensiilor si a salariilor scade gradul de indatorare a statului,nu are nici o treaba cu economia pe termen scurt si mediu.Ba din contra,va scade consumul,deci ....
    Asa zice si BNR:
    http://www.libertatea.ro/stire/adria...iu-290083.html

Da,trebuie reduse cheltuielile,dar sa termine cu minciunile.Nu va creste nici o economie,va fi tot mai rau pentru ca masuri adevarate anti criza nu au.Bineinteles ca din cauza lui Patriciu,stiu deja.
    Si da,ne mint astia de la TV sau de la ziare cand transmit aberatiile astea.Tot din cauza lui Patriciu ala cu pixelul albastru.Patriciu,Patriciu,Patriciu,Patriciu....
    Last edited by zmeura; 31-05-10 at 10:59.
    :

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

l-ati auzit pe șeitan?... daca asta ne asteapta... e sinonim cu falimentul... astia ori sunt drogati ori sinucigasi...
    Last edited by JBTC; 31-05-10 at 13:48.
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Page 5 of 5 FirstFirst 12345