Nu mai merge nici un program HD, sunt codate toate!
Sper sa ramana la liber TVR HD, macar pana dupa CM de Fotbal, 11 iunie - 11 iulie!
Din iunie vor fi mai multe canale HD pe digicablu, deja au inceput testele.
sursa:http://www.zf.ro/business-hi-tech/di...elecom-6188834
Nu mai merge nici un program HD, sunt codate toate!
Sper sa ramana la liber TVR HD, macar pana dupa CM de Fotbal, 11 iunie - 11 iulie!
vor ramine codate si se vor coda si programele
Zone Reality,Discovery Wild,Discovery Science,Discovery T&L,NG Wild,Viasat Explorer,Viasat History de luni beton!![]()
ce sa faca si ei(digi cablu)au auzit de dolce HD si acum dau zvonuri peste tot...
nu stiu sigur am auzit si eu azi cind am platit factura pe acolo![]()
Last edited by zmeura; 30-05-10 at 14:54. Reason: Regula 12.
Dacă ai auzit la casierie ... e clar
Oricum , mai discutăm luni
.
Se distribuie decodoare Humax HD model PR-HD2000C la punctele RCS din Timisoara. Am reusit si eu sa iau unul!
Are meniul in HD foarte reusit.
Deocamdata sunt doar 3 canale HD: TVR HD, NatGeo HD DigiSport HD
Poate sa inceapa CM de Fotbal ca echipament adecvat am!
Sambata au avut deschis pana la orele 18.00 (din cauza ca nu au lucrat week end ul trecut, cred).
In craiova se distribuie doar receptoare SD de cablu, Hmax, negre. imi place, si imi pare bine ca nu mi-au dat Hyunday (nu vreau alta conserva cu meniul albastru).
Imi merg hbo, cinemax, discovery-urile, si toate canalele codate, mai putin ActionStar, cinestar si comedy star.
nu am platit Maxpack, cat o sa mai mearga?![]()
Oare in ce orase din tara se lanseaza HD pe cablu?! La nivelul tuturor oraselor? Stie careva? Merci.
asta-i rec-ul?
![]()
MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH
Un film de 5 minute despre Humax HD
http://www.youtube.com/watch?v=I_g9kQqq9vY
Last edited by Dan; 31-05-10 at 01:50.
si la constanta se distribuie decodoare hd in toate casieriile oferta e in custodie contra unei taxe lunare de 10 ron sau cumparat cu 350 ron................si e coada
si la Cluj se dau deja, am luat si eu unul in custodie sa vad cum merge(10 lei/luna),eu aveam unul SD cu pachetul HBO(7lei), dar nu mergeau si STAR-urile (comedy,action,movie) dar pe cel HD merg, deci nu dau degeaba cei 10 leuti in plus, meniul este ok dupa parerea mea, dar din pacate softul nu permite accesarea retelei, nu are PVR decat redare de fisiere avi,mp3,jpeg., timpul de boot si de zap este ok.
Speram sa apara o versiune mai noua de firmware sau de ce nu una alternativa
TVR HD merge super sa inceapa CM2010 !
HTPC, SkyStar HD, Mystique CaBiX-C2, DVB-C, HDTV