Naiba mai stie cine sunt actionarii.![]()
da ... raport fata de dili tv au preturi nu gluma ! abo la ei 75 ron fara xxx , dincolo 45 full !
iar cu oferta tot oferta e !!! se lucreaza la ea ( or fabrica ei receptoarele), de ce draq au afisat-o daca nu e gata , nu inteleg ! Cica sa revin cu un tel. pe 4 iunie !
zmeura :
"Atat pe telefonie mobila..."
"Cum naiba au reusit grecii nu inteleg,daca ramanea la noi la romani era demult in gard. "
iti spun eu :
-la zapp ( un exemplu) 9 angajati pe zona ;
-la cosmote ( aceeasi zona ) 3 angajati !
de aici diferenta !
Last edited by michael86; 28-05-10 at 13:09.
Naiba mai stie cine sunt actionarii.![]()
:
Abonamentul full la Digi este 53 Lei!
dolcele e numai cu numele al grecilor/de fapt majoritar e deutsch-telecom in ote deci si in rtc cea ce explica noutatile[doi reprezentanti ai d-t au facut audit mai multe luni la rtc]/sint prezenti si in c.a. al rtc
Din punctul meu de vedere , poate fi oricine la Dolce. Important este că se mişcă ceva.
In sfarşit vom avea un DTH romanesc care are canale HD pe satelit. Ceva concret , nu bombe exclusiviste. Si mi se rupe in paişpe` dacă preţul include sau nu TVA. Dar aşa-i cand strugurii sunt acri.
.
12.729V, 30000, 3/4, DVB-S2, 8PSK
se vad Discovery si HBO. toate sunt codate NDS dar cele 3 romanesti nu se deschid nici cu abo full
dicovery e-n 1080 (sunet in poloneza...), hbo si cele 3 ro sunt in 720
MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH
Vreau sa felicit si eu Dolce care a spart concurenta desi ca digi CABLU in ultimul timp vor sa iasa si ei in evidenta...
Hmm, cred ca avetzi un card demo.
Oricum ne bucuram pentru voi si speram si noi.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
daca vreau canalele HD si sunt abonat Dolce banuiesc ca o sa imi dea un receiver hd cu card, dar ce o sa fac cu cardul asta care il am? o sa il ia inapoi sau o sa am 2 receivere si 2 carduri si o sa ma enervez cind trebuie sa ma uit la tv ca tot trebuie sa schimb![]()
Va trebui sa cumperi de la ei receiver-ul HD, il vei preda pe cel vechi daca este in custodie, iar cartela veche va fi imperecheata cu noul receiver HD. Pe acesta din urma o sa poti vedea si canalele SD si pe cele HD.
Nu trebuie neaaparat sa-l predai pe cel aflat in custodie, receiverul HD trebuie sa-l platesti oricum, asa ai 2 rec-uri la 2 televizoare, mai avantajos zic eu.
am 2 rec dar numai o cartela,daca nu imi dau astia inca o cartela cu rec-ul HD
Pai daca omul il cumpara ....cam greu ii vine sa renunte la serviciile lor,dar daca e in custodie...n-a dat bani pe el si renunta mai usor