A aparut oficial si pe site-ul lor : http://www.romtelecom.ro/companie/ce...i/27-mai-2010/
A aparut oficial si pe site-ul lor : http://www.romtelecom.ro/companie/ce...i/27-mai-2010/
pai ... adio focus, trec pe dolce![]()
deci nu cunosti problema ! cel mai tare dth romanesc , european si planetar e ala care e! un dth esturopean care se respecta nu are niciodata receptoare pe stoc. un dth esteuropean care se restecta nu trimite facturi cel putin 2 ani! un dth european care se respecta trimite sms-uri la tota tara ca se pote abona in Bihor la canalele pe cablu HD ! un dth care se respecta are cam-uri cu 3-5 ani inainte sa fie inventate! un dth care se respecta are un fanclub care a gasit dezavantajul programelor HD ! nu afiseaza preturile cu tva! acest provider are prgrame HD pe sat de cel putin 2 ani dar numai 2-3 persoane le pot vedea! acum trebuie sa ne decidem daca vrem calitate zero si un sac de fantazme ca merge si asa sau vrem calitate si trebuie sa si platim pentu asta. eu unu sunt decis sa platesc!
Last edited by dan2000; 28-05-10 at 03:48.
acum ca tot am dezvoltat subiectul ma astept la studii de specialitate care sa demonstreze ca in afara de buget HD-ul dauneaza grav siluetei , pancreasului ...crize de apendicita si apoplexie,hemoroizi si agmidalite, nasteri premature, uragane si eruptii vulcanice fara avertizmente si o crestere total nestiintifica a alcolemiei anumitor pasionati de (beneficiile) domeniului sat.
Last edit! dupa un site de referinta in analele prostiei Dolce a ramas fara abomati iptv! abonati 0(zero)! acum sunt un pic confuz, nu intelg daca 0( zero) e iq -ul respectivului sau numarul de vizitatori pe respectivul forum!
Last edited by dan2000; 28-05-10 at 03:38.
Ai uita ca si la receptor e pretul fara TVA.Huooo.
Am auzit ca pe piata asta tremura toti providerii de frica Romtelefon.Atat pe telefonie mobila,internet cat si DTH-IPTV.Cum naiba au reusit grecii nu inteleg,daca ramanea la noi la romani era demult in gard.Plus ca e firma de stat,grecii in criza financiara si ei lanseaza HD!
:
Romtelecom este o companie privată. Au rezistat pentru că raportul calitate/preţ al produselor şi serviciilor oferite este probabil cel mai bun.