Am pus cardul in cam viaccess si a mers din prima.Am pus si un usb wifi Belkin F5D7050 v3126nt si nu-mi vine a crede ce bine merge.
Dislikes: 0
Am pus cardul in cam viaccess si a mers din prima.Am pus si un usb wifi Belkin F5D7050 v3126nt si nu-mi vine a crede ce bine merge.
@gobi200
Am avut o scurta poveste cu un profesor in OScam, spirul era ca nu cccam deschidea tvr-ul ci OScamul !
OScam nu era server de card pt CCcam ci deschidea stand alone tvr fara sa il jeneze pe cccam. Treaba asta nu tine cu celelalte softcamuri, merg numai separat, singure, nu impreuna cu cccam.
Eu oricum nu am testat asa ceva din doua motive: nu am apucat sa aprofundez configurarea OScam si cel mai important cu VU+ (fata de dm800 sau 500HD) ai la dispozitie 2XCI si e pacat sa stea degeaba. Este mult mai elegant pe cam si lasi la dispozitia CCcam toate resursele HW.
Probabil daca era vorba de un card cu abonament lunar se schimba radical situatia, insa asa chiar nu vad rostul altor complicatii.
IPBOX 900 HD, dreambox 800HD, dreambox 500, VU+duo, gigablue800HD, Vu+Duo2
Acum omul si-a rezolvat problema dar intreb si eu: a testat cineva cardul in sbox?Teoretic daca sbox e lasat pe emu+newcamd_server pe TVR ar trebui sa lucreze el si mai departe linie catre alt emu care deschide restul din share.Stiu ca oricum nu va merge la cei care au cccam in share,dar macar ar merge local sau la clienti incubus,etc.
Pacat ca totusi sbox nu face AU la via.Era si asta un lucru bun.
:
Da exact, rula oscam ca si emu.
Din pacate mai mult de atat nu pot sa iti zic ca nu stiu. Omu zicea ca a deschis tvr cu oscam si io am intrebat daca poate sa dea drumul si la cccam pt jobul greu, zicea ca e posibil, numa sa il caut cand e liber pt. asta.
Nu am mers mai departe ca nu ma interesat o astfel de configuratie.
Oricum am fost impresionat ca a fost prima persoana care a sustinut ca poti vedea tvr in timp ce rulezi cccam.
Iti trimit un id de mess daca vrei sa discuti cu el.
IPBOX 900 HD, dreambox 800HD, dreambox 500, VU+duo, gigablue800HD, Vu+Duo2
nu merge cu cccam , nu mai crede-ti in caii verzi pe pereti ! din surse sigure -nu se vrea a trimite tot ce trebuie spre cccam sa-l citeasca !
[QUOTE=[URL="http://www.sateliti.info/member.php?u=1953"]djeclipse[/URL] ] O sa-mi fie o vreme greu pina ma obisnuiesc si cu e2 dar incet incet....QUOTE]
toti am vrea sa ne permitem financiar sa ne obisnuim asa..... greoi, cu un receptor Vu+Duo ...
si atunci pe anumite emulatoare de ce merge ???
eu consider asta doar ca pe o noua "impotenta" a "inginerilor" Tvr....
bineinteles....pe langa marea nesimtire referitoare la prostul update al cartelei tvr...........
Last edited by stupidman; 26-05-10 at 18:55.
Pentru vu la ora actuala daca vreti sa nu opriti cccam-ul cumparati un cam via si s-a rezolvat problema.
ps: Nu inteleg ce vina au ce-i de la tvr ca nu merge pe cccam![]()