Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 11 of 11

Thread: Vu interzise vinzarile pe teritoriul Germaniei ?

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Default Vu interzise vinzarile pe teritoriul Germaniei ?

Vorbind cu o persoa (comerciant vu dm ) din Franta care comercializeaza de ceva timp spune ca cei de la dm au castigat procesul cu vu deocamdata pe perioada recursului vu este interzis sa fie vandut in magazinele autorizate.

Informatia e personala si nu am o sursa 100% voi aveti o sursa de informatie care sa confirme sau sa infirme aceasta informatie ?
    ..::EGAMI TEAM::..

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Dupa cate stiu e circ pe baza folosirii "Enigma" pe sistemele lor. DM a inregistrat "Enigma 2".
    Incet imi dau seama de ce cand am cumparat eu Golden Media al meu avea doar Spark pe el, iar E2 a trebuit sa il instalez eu, vanzatorii specificand clar, ca ei nu ma pot ajuta in asta.

LE
    franta, acum citesc, pe un forum, un mail trimis de cei de le e-bay unei persoane care a pus la vanzare un VU. Acestia ii explica cauzele care au dus la stergerea ofertei lui de pe ebay.
    Au mana puternica cei de la DMM.
    Last edited by tutri; 23-09-11 at 23:38.
    muta sobolanu` de aici

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Perfecta dreptare @loplo in primul tremestru al acestui an dm a pierdut mult in fata noului venit "VU" dupa Backdor-ul creat de cei de la dream-multimedia in noile versiuni 3C 2.1.4-2.2.1 au adus in consecinta plecarea majoitati teamului dream catre noul vu, acestia nu au furat E2 au luat exact ceea ce au creat ei. Si pe tema asta se poate face o discutie.

PS: Nu e vorba de e*bay Este un site (in Franta) cu profil sat la care sunt abonat de ceva tip, respectivul care detine acest site are cateva contacte comerciale si cu "VU" si cu dm-multimedia, interzis probabil si pe e*bay vanzarea, nu stiu dar in magazinele oficiale nu mai pot fi comercializate pe teritoriul Germaniei cel putin pe timpul recursului

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

http://www.willisat.de/sat-empfang/h...r-mit-usb/vu-/
    eu cand am luat vu duo l-am luat de pe saitu de maai sus, care are in vanzaree produse vu+ dar nu are
    vu+ duo, poate restrictia e doar pt vu+duo

wambertos
    Guest

Abureli.
    Se vind la greu in continuare: VU+ Duo

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut

si aici : http://www.hm-sat-shop.de/hdd-receiv...eiver-pvr.html se gaseste VU + .... deci .....
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Da, dar scrie asa:
    Technische Daten:

• Open-Source Linux Betriebssystem (E2)

E2, nu Enigma. Astia de la DMM au probleme cu Enigma, pentru ca l-au inregistrat si cu asta ii ataca. Fiecare poate pune pe site-ul lui ce vrea, mai ales daca e hostat la el magazinul. In schimb amazon si e-bay ii cam cauta pe cei care pun astfel de produse la vanzare si i le sterg, pentru a nu avea probleme cu DMM.
    muta sobolanu` de aici

wambertos
    Guest

Nu conteaza ce scrie in descriere, cu totii stim ce sa facem cu un VU+ Duo...sau?
    Oricum niciun dealer serios nu scrie ce ilegalitati se pot face cu un asemenea aparat, cel putin in Germania .
    Se vinde si la Amazon.

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Daca tu ai inventezi (ex: ) un program "XY" in timp de x ani lucrati la o firma iar tu la un moment dat decizi sa pleci de la accea firma normal ca, ceea ce ai in cap acolo ramane (daca nu uiti...) deci nu stiu cum se poate spune ca e decat al lor acest "XY" si ca, este furat...ma rog folosit crec ca denumirea GUI e mai adecvata..

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Vinzare si la Conrad

Acum am cumparat si eu Vu + Duo la Conrad.de