Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24

Thread: antena putin dereglata

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

este ceva in neregula
    dupa ce iti spun 4 moduri de (de)reglare a antenei (#4)
    tu sustii ca iti merge bine ( #5 ; #12 )
    dar totusi , sfatuit , ai luat decizia sa modifici elevatia ( #12 )
    eu iti spun ca este o decizie rea , si ca este cazul sa furnizezi informatii ( #13 )
    tu ma iei la misto ( #15 )

bizar . ( poate nu-ti place poza mea ?? )
    Last edited by pacala68; 22-05-10 at 13:15.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

daca tot zici ca ploua de asta a scazut semnalul

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by pacala68 View Post
    este ceva in neregula
    dupa ce iti spun 4 moduri de (de)reglare a antenei (#4)
    tu sustii ca iti merge bine ( #5 ; #12 )
    dar totusi , sfatuit , ai luat decizia sa modifici elevatia ( #12 )
    eu iti spun ca este o decizie rea , si ca este cazul sa furnizezi informatii ( #13 )
    tu ma iei la misto ( #15 )

bizar . ( poate nu-ti place poza mea ?? )

Intelege si tu ca e un tip perseverent care nu accepta ajutorul de la cei cu un nickname mai ciudat si vrea sa se chinuie singur pana invata din greseli

PS: la poza aia eu am fost mester daca intelegi ce vreau sa spun

---------- Post added at 20:25 ---------- Previous post was at 20:22 ----------

Quote Originally Posted by cristimate View Post
    curios, da pe tine cum naiba te accepta lumea asa? te scoli in fiecare dimi cu fata la perna si vezi in crucis? am intrat pe forum sa cer un sfat, se vede ca nu sunt cel mai competenet da ma tratez, citesc si invat; n-am nevoie de misto-uri ieftine ci de sfaturi...

da e destul de reglata, adica nu e perfect, se poate si mai bine; as putea sa o las asa ca espn e pe vreo 3-4 sateliti da pe ala stau mai mult si as dori sa o reglez si acolo...

incercati sa il ascutati pe @Pacala ca stie ce spune

asa el mai hatru dar e un tip bun

" la omul batran gura ii pute dar vorba sa i-o asculti" zice o vorba din popor asa si aici la cei vechi pe forum si in aceasta bransa ar trebui sa ascultam vorba lor , cei care apar pe aici si fac "valuri" le recomand putina rabdare si verificare si apoi sa ii ia la rost pe cei care dau sfaturi
    Last edited by horatyu; 24-05-10 at 00:11.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Gata fratilor,usor.Nu mai luati totul asa personal.
    @cristi eu in locul tau as deregla antena de tot,m-as pune pe citit pe aici,as lua receptorul plus un tv langa antena,o lada de bere,un prieten care sa iti tina de urat si sa te incurce cu parerile lui si 1-2 zile de pierdut.Eventual o lista de frecvente de pe satelitii cei mai importanti,cat mai multi de la est la vest.Cand o sa te lovesti practic de unele probleme recitesti pe forum explicatiile unora si vei vedea ca au inteles.
    :

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Tot ce nu are legatura cu subiectul topicului va disparea de acum incolo,sters fizic.
    Restul discutiilor au fost mutate aici http://sateliti.info/showthread.php?t=2524&page=17
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default finalul

pentru eterninte (macar atat cat va exista forumul asta si/sau bunavointa moderatorilor)

am dat de un prieten bun care m-a ajutat sa reglez (verific de fapt) antena prin mess yahoo: el tasta , eu facem (exact ca un post anterior al meu, cu badr/mbc...); antena era PERFECT reglata n-a trebuit sa mai strang nimic, nu dereglasem nimic; totusi acel minunat transponder nu dorea sa intre: adica chiar daca la extremitati intrau toate cu semnal maxim , snr 100% acel minunat semnal 12324 de pe sky tot facea pe nebunul; mi-am sunat alt prieten si l-am intrebat daca-i merge, el imi zicea ca nici macar nu-l are in lista de programe (are o antena mai mica); asa ca luni m-am deplasat in hornbach unde aveau niste aplif (cam scumpe, dar il vazusem mai de mult) si la intrarea in casa unde am jonctiunea facuta am pus acest device minune..., dupa care pozitionat pe satelitul si transponderul cu pricina am rotit putin cate putin de lnb pana am ajuns la semnalul maxim 56 ; mai sus nu vrea si pace; tot penduleaza acum dar o face intre 51 si 56 si imaginea e stabila;
    dupa care mi-am pus linia de sky cea mai buna prima (am mai multe) si restul le-am pus la mai coada asa -> am observat ca deschide in ordine CCCamul si acum ma uit linistit la acest program; sa ne reamintim ca inainte aveam SNR 41 acum am 51-56 in functie de nu stiu inca ce... dar merge

merci mult lui satyca care m-a ajutat, si pe viitor ...

fii te rog atent la exprimare, nu ar strica sa treci si pe aici: http://www.sateliti.info/showthread.php?t=3
    Last edited by val; 26-05-10 at 08:08. Reason: Punctul nr. 6 din Regulament: Vorbiti civilizat si cu respect!

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

amplificatorul e inutil
    aveai LNB pus de un meserias care intr-o zi , dupa muuuuuulta straduinta ..... a uitat sa ti-l regleze ( alminteri aveai acelasi semnal ca cel initial ) .

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pacala a mers pe logica: ai avut semnal si dupa ce ai umblat la antena nu ai mai avut semnal.
    :

Standard RSP member marcghi's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Default re

amplificatorul este bun doar daca ai cablu lung sau de calitate mai slaba pentru a compensa pierderile din cablu si se monteaza pe cablu cat mai aproape de lnb

Page 2 of 2 FirstFirst 12