Results 1 to 12 of 12

Thread: Jaful la romani ...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member cristilamb's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu zic ca cel mai bun lucru e sa declaram razboi Germaniei si apoi sa ne predam...

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Da ... este adevarat ca marea "resursa" economica a Romaniei este ...
    evaziunea economica ! resursa pe care nici unul din guvernele
    postdecembriste nu a putut-o valorifica ! din incompetenta , din lipsa
    de vointa politica , datorita comlplicitatii explicite a organelor de control
    .. fiscal si vamal ... a fraternizarii , contra stimulente ...evident , a organelor
    de ordine cu raufacatorii ! Din pacate solutia problemei evaziunii in masa nu
    este o solutie de ... ceasul al 12-lea !!! ... in ceasul al 12-lea din pacate
    trebuie sa dai cu biciul tot in calul care trage ...ca altfel ..carutza se duce
    iremediabil la vale !!! Raul cel mare a fost facut odata cu adoptarea "Legii
    functionarului public" cu 12 ani in urma ...lege care confera functionarului
    public 100 de drepturi si 0 obligatii !!! drept care nimeni nu se simte amenintat
    in calitatea sa de functionar public ... este un drept castigat ...dreptul
    ticalosului de a ingenunchea statul ... daca legea ar prevedea explicit cauzele
    pentru care functionarul ... corupt, necinstit, incompetent ...poate fi exclus
    definitiv din sistemul public ... asa cum este in toate tarile europene care au
    o astfel de lege ... poate , spun poate sub rezerva ca legea s-ar aplica ... ,
    functionarul s-ar teme sa fraternizeze cu infractorul !!!
    Asa ca in ceasul al 12-lea , ceas in care puterea se gandeste in egala masura
    la datoria fata de tara si la viitorul ei electoral ! nu are de ales si face ceea
    ce trebuia facut ... ca-i place ca nu !!! ... si mai cred ca orice guvern responsabil
    ... tot asta ar fi facut !
    Last edited by MihaiP; 19-05-10 at 20:23.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu stiu cazuri muuulte,dar nu pot scrie intr-un spatiu public
    si eu stiu muuuuuulte femei dar ma nu afisez cu ele in poze pe net!

Lasand analogia la o parte zmeura iti eGSplic succint, in cateva fraze , situatie.

Masurile aceasta ar fi trebuit luate din 1 ian 2009!S-au dat rapoarte false privind economia tarii s-au luat bani.Cine imparte , parte-si face!15-16 luni dragii nostri conducatori si-au facut plinul.Acum constransi de situatie au fost nevoiti sa prezinte situatia reala , se simtea deja mirosul mortaciunii, nu se mai putea ascunde.Si iata asa ne trezim cu -15% salarii si -25% penSii

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Hai pune macar o poza,ca nu te cred.

PS:Vezi ca o sa ajungi la fel de celebru ca si "prietenul" tau cu orcele.
    :